Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Arme şi muniţii, confiscate de poliţiştii careieni

armePoliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Carei, au efectuat joi, 11 iulie, două percheziţii domiciliare în municipiul Carei, ridicând mai multe arme şi muniţii, deţinute ilegal. Pe numele persoanei suspectate de nerespectarea regimului armelor a fost întocmit dosar penal.

În baza unor autorizaţii emise de Judecătoria Carei, poliţiştii au efectuat joi două percheziţii domiciliare în municipiu, existând indicii cu privire la încălcarea regimului armelor şi muniţiilor de către o persoană de 46 de ani, din localitate. În locaţiile percheziţionate poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi cei ai Biroului de Investigaţii Criminale Carei au găsit arme letale şi neletale, precum şi muniţie, deţinute fără drept de către Manfred P., din Carei.

Au fost ridicate în vederea expertizării două arme letale de calibru 4 şi 6 mm şi două arme neletale cu aer comprimat, de calibru 4,5 mm, ce aveau montate dispozitiv de ochire, respectiv lunetă, armele fiind de fabricaţie germană. La percheziţii poliţiştii au mai găsit şi muniţia aferentă, peste 1.000 de cartuşe cu glonţ, aproape 2.000 de proiectile, 35 de alice, 100 gr. praf de puşcă şi 41 de pocnitori.

Persoana suspectată în acest caz este anchetată pentru comiterea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, urmând ca cercetările să fie extinse şi cu privire la comiterea altor infracţiuni, pe măsură ce în cauză vor fi administrate şi alte probe concludente.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.