Ultima actualizare: azi, 13:57
Locale

După „lupte seculare”, Şcoala nr. 13 a trecut la Consiliul Judeţean

sedinta consiliu local (4)Consilierii locali au votat în şedinţa de astăzi transferul Şcolii Generale  nr. 13 în propietatea Consiliului Judeţean, după ce au fost nenumărate discuţii pe această temă. Transferul a fost însă condiţionat de realizarea Şcolii Speciale petru copii cu nevoi speciale în termen de trei ani.

Dacă la ultima şedinţă consilierii s-au contrat pe această temă, reprezentanţii UDMR susţinând că nu le-a fost explicat clar, în scris, şi cu argumente, ce anume doreşte să amenajeze Consiliul Judeţean în clădirea aflată în paragină de câţiva ani de zile, la şedinţa de astăzi consilierii au votat în unanimitate transferul clădirii în proprietatea Consiliului Judeţean, în vederea amenajării Şcolii Speciale pentru copiii cu nevoi speciale.

Pentru a nu mai exista discuţii cu privire la o posibilă schimbare de destinaţie a clădirii, consilierii au introdus în proiect un articol care stipulează că imobilul revine municipalităţii dacă în termene de trei ani nu se amenajează şcoala.

Viceprimarul Radu Roca a explicat că în joc este viitorul celor 204 copii care beneficiază de serviciile acestei școli ce funcționează acum în trei spații diferite, proiectul de modernizare prevăzând atât săli de sport, cabinete cât și o cantină.

În cadrul ședinței, consilierii au mai aprobat organigramele instituțiilor subordonate, cu excepția Clubului Sportiv Municipal care a fost amânat în urma observațiilor aduse de consilierul Vasile Fogel. Acesta a atras atenția asupra faptului că în documentația prezentată apare numele antrenorului Dan Fleșeriu, deși nu mai are contract cu CSM și apare Adrian Pricop antrenor al echipei de volei, care încă nu există.

sedinta consiliu local (10)

La ședință au participat președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, vicepreședinte al Consiliului Județean și senatorul Pataki Csaba. Govor l-a atenționat pe preşedintele de şedinţă, consilierul Adrian Micle, spunându-i că la şedinţele de la Consiliul Judeţean invitaţii sunt prezentaţi şi li se acordă cuvântul la începutul întâlnirii. 

2 comentarii

  1. Daniel Răspunde

    Pai Govore nu te pune cu Micle mai, ca poate va fi viceprimar in locul lui Roca:) asa se zvoneste. Iar Stef daca tot va muta el ce va muta, sper sa nu lase in paragina cladirea aia vizavi cu sediul Politiei, unde i parte din scoala aia a lor se muta pe Botizului.

  2. Vamper Răspunde

    Zici ca un ungur a scris articolul asta „ce anume doreşte să amenajate Consiliul Judeţean în clădirea aflată în paragină de câţiva ani de zile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Șeful Poliției Carei, detașat în Sălaj

Comisarul șef Chiș Radu Vasile, șeful Poliției Carei va fi detașat, începând cu data de 26 iulie 2013, în cadrul...

Închide