Ultima actualizare: azi, 17:18
Locale

Podul Decebal va intra în reparaţii capitale

pod decebalPodul Decebal va intra în reparaţii capitale, structura de rezistenţă fiind afectată. Viceprimarul Marcela Papici a declarat astăzi că este în execuţie studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic, după care se va şti suma necesară pentru reabilitare.

„Podul este în fază de studiu de fezabilitate, proiect tehnic, sunt bani alocaţi ca şi poziţie pe buget ca să alocăm când vom şti şi suma integrală. Este vorba de reparaţii capitale la pod, am obţinut avizele în acest sens pentru că va fi reabilitată inclusiv partea de structură şi de canale tehnice de sub pod, cu tot ce ţine de asfalt, balustrade, trotuare, urcări. La toate podurile care au trafic ca şi acesta este obligatoriu conform legii ca periodic să se facă revizii capitale”, a spus Marcela Papici. 

6 comentarii

 1. dr. Ciomu Răspunde

  Ar fi recomandabil sa va ganditi si la posibilitatea traversarii podului cu bicicletele, in acest moment, acest lucru fiind interzis. Daca nu pe partea caroisabila, macar pe partea de canal tehnic unde, din cate stiu ar exista posibilitatea amenajarii unor piste pentru pietoni si biciclete.

 2. vasile Răspunde

  Felicitari Marcela esti singura din conducere care mai misca ceva!

 3. vasile Răspunde

  Nu te lasa Marcela! Tu trbue sa conduci in continuare Primaria, fara tine nu sunt instare de nimic aia doi.

  • Radu Răspunde

   Hai Marcela, fa drumul, podul, trotuarul! Coica, Roca si Babut n-au ei treaba cu problemele publice. Ei sunt doar cu impartitul premiilor…

   • Ionel M. Răspunde

    Hai Marcela, afacerea cu terenul de joaca “Mondoplay” am inghitit, gradinitele comanda geamuri termopan de la firmele peneliste, Consiliul Judeţean comanda bilete de avion prin Simbotur, Babut primeste bani din 3 parţi, deci se poate! Nu te lasa Marcela, e loc si pentru tine langa ciolan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
După „lupte seculare”, Şcoala nr. 13 a trecut la Consiliul Judeţean

Consilierii locali au votat în şedinţa de astăzi transferul Şcolii Generale  nr. 13 în propietatea Consiliului Judeţean, după ce au...

Închide