Ultima actualizare: azi, 10:34
ADMC Zona Satmarului
Publicitate

GAL Zona Sătmarului: O nouă sesiune pentru depunerea de proiecte aferente măsurilor 112, 143 şi 322

ADMC Zona SatmaruluiAsociaţia de Dezvoltare Microregională a Comunităţilor din Zona Sătmarului (Gal Zona Sătmarului) deschide în perioada 15 iulie 2013 – 14 august 2013 a treia sesiune pentru depunerea proiectelor aferente Măsurii 112 „Instalarea tinerilor fermieri”, a doua sesiune pentru măsura 322 „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătățirea serviciilor de bază pentru economia și populația rurală și punerea în valoare a moștenirii rurale” şi a doua sesiune pentru măsura 143 „Furnizarea de servicii de consiliere şi consultanţă pentru agricultori”.

Fondurile nerambursabile disponibile în această sesiune, pentru finanțarea proiectelor pe 112, instalarea tinerilor fermieri, sunt de 25.000 de euro, fiind alocați acum toți banii disponibili până la finalul perioadei de finanțare, respectiv 2013.

Totodată, pe pagina de internet a Gal Zona Sătmarului (www.galzonasatmarului.ro) şi pe site-ul Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (www.apdrp.ro) a fost publicată ultima variantă a Ghidului Solicitantului, aplicabilă pentru depunerea proiectelor din această sesiune. Solicitanţii trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent Măsurii 112 din PNDR, cu menţiunea că vor fi eligibile acele proiecte care vor fi implementate pe cuprinsul teritoriului aferent Grupului de Acţiune Locală Zona Sătmarului.

Fondurile disponibile pentru Sub-Măsura 41.322 “Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătățirea serviciilor de bază pentru economia și populația rurală și punerea în valoare a moștenirii rurale” sunt de 78.378 euro, iar suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este de 78.378 euro

Fondurile disponibile pentru Sub-Măsura 41.143 “Furnizarea de servicii de consiliere şi consultanţă pentru agricultori” sunt de 14.000 euro. Suma minimă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect este de 5.000 euro iar suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este de 14.000 euro

Verificarea conformităţii şi eligibilităţii cererii de finanţare sunt realizate de către experţii GAL, iar selecţia proiectelor se realizează la nivelul GAL de către Comitetul de Selecţie format din 7 membri.

Documentele justificative pe care trebuie să le depună solicitantul odată cu depunerea proiectului sunt menţionate în Ghidul Solicitantului cu menţiunea că solicitanţii ce depun proiecte care prevăd lucrări de construcţii şi/sau montaj sunt obligaţi să ataşeze la Cererea de Finanţare şi Proiectul Tehnic.

Depunerea proiectelor se va face la sediul Gal Zona Sătmarului situat în localitatea Micula, str. Principală nr. 293, judeţul Satu Mare, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-14:00. Termenul limită al depunerii cererilor de proiecte pentru această sesiune este miercuri, 14 august 2013, ora 14:00.

Mai multe informaţii se pot solicita la Asociaţia de Dezvoltare Microregională a Comunităţilor din Zona Sătmarului, tel/fax: 0261.828.542, [email protected], [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Publicitate
Marius Nica, Bianco Milano Satu Mare
Bianco Milano – cafea Vergnano, gustul desăvârşit şi inconfundabil italienesc

Atunci când vine vorba despre desertul perfect, textura fină și aromele intense îmbinate într-o porție de gelato sunt tot ce...

Închide