Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Horoscopul mumiilor din Peru. Află ce crede condorul magic despre norocul tău

peruMisterele care înconjoară civilizaţiile Americii de Sud de dinainte de invadarea conquistadorilor se extind şi asupra astrologiei. Horoscopul incaşilor şi al popoarelor sălbatice din Peru şi Chile este plin de simboluri misterioase şi animale magice. Vezi ce zodie eşti în horoscopul mumiilor din Peru şi ce noroc ai în dragoste la toamnă.

Pasărea colibri (ianuarie)

Zburdalnică şi pusă pe şotii, pasărea colibri face mereu prostii şi intră în belele. Atunci când nu face vreo gafă la birou, vine în pijama sau uită să se pieptene. Anul 2013 le aduce acestor nativi multe aventuri şi o toamnă cu multe petreceri. Ai face bine să pui bani deoparte, or să fie multe zile de naştere.

Condorul (februarie)

Condorii au adesea impresia că sunt cei mai importanţi de pe Pământ. Egoişti şi destul de încăpăţânaţi, nativii acestei zodii au personalitate puternică şi sunt greu de înduplecat. Condorii au şi calităţi: sunt fideli şi încă mai cunosc ideea de onoare. În 2013, toamna le aduce celor născuţi în februarie ceva probleme cu banii şi linişte pe plan sentimental.

Maimuţa (martie)

Maimuţele din zona Peru – Chile sunt mai degrabă mici şi gălăgioase. Prin urmare, aşa se comportă şi cei născuţi sub semnul zodiacal omonim. Mereu înconjuraţi de prieteni, sufletul petrecerii şi cei mai generoşi oameni din zodiacul mumiilor din Peru, nativii acestei zodii nu se dau în lături de la nimic pentru a face numai ce vor ei. Toamna lui 2013 le aduce maimuţelor stabilitate sentimentală şi poate chiar schimbări pe plan profesional.

Lupul (aprilie)

Lupii sunt, ca şi animalul lor totemic, singuratici şi puternici. Tăcuţi şi fatalişti, dar care inspiră încredere şi seriozitate, nativii acestei zodii şi-ar risca viaţa pentru dreptate sau pentru a ajuta pe cineva drag. Toamna lui 2013 aduce lupilor mult noroc la bani şi oportunităţi de avansare în carieră.

Păianjenul (mai)

Păianjenul este o fire ascunsă şi secretoasă şi este mereu tentat să mintă. Nu e neapărat mitoman, dar îi place să „îndulcească” adevărul şi realitatea, pentru a obţine anumite lucruri de la interlocutori. Nativii zodiei vor avea o toamnă calmă, cu ceva prbleme sentimentale dacă partenerul este gelos.

Pelicanul (iunie)

Pelicanul este leneş prin definiţie şi ar face orice să nu trebuiască să poarte pantofi cu toc la ocazii (respectiv cravată, dacă este bărbat), să nu facă conversaţie la un eveniment monden, sau să nu fie obligat să fie drăguţ cu soacra. Toamna lui 2013 va aduce probleme financiare şi ceva evenimente în familie: naşterea unui copil, căsătoria unei rude, etc.

Jaguarul (iulie)

Jaguarii sunt plini de ei şi mereu atenţi la felul în care îi percepe lumea din jur. Îngrozit de etichetele pe care le poate primi şi prea mândru să nu-i pese ce spune lumea, jaguarul trăieşte pentru propria imagine şi pentru aventuri pasionale. Toamna lui 2013 îi aduce exact ce îşi doreşte mai mult: faimă locală (salvează vreun copil dintr-un incendiu, apare în ziar la rubrica eroul zilei, etc) şi o iubire focoasă.

Barza (august)

Berzele sunt tandre şi molcome. Nicio problemă nu pare să le afecteze starea generală de zen. Dar totul este calm doar în aparenţă, deoarece barza poate nutri sentimente puternice. Iubeşte şi urăşte cu patos şi cel mai bine este să te afli pe lista ei de prieteni şi nu de duşmani. Toamna lui 2013 înseamnă un câştig în instanţă sau de bani şi un prieten nou care promite să devină mai mult.

Arborele (septembrie)

Arborele este un simbol al vieţii şi morţii în mitologia vechilor locuitori din America precolumbiană. Nativii acestei zodii sunt firi puternice, încăpăţânaţi şi demni, egoişti şi rezistenţi deopotrivă. În această toamnă, arborii vor avea ocazia să-şi arate rezistenţa, deoarece problemele se vor ţine scai de ei. Măcar au noroc în dragoste.

Papagalul (octombrie)

Papagalul este un simbol al vieţii şi bucuriei, al sănătăţii şi tinereţii. Astfel, nativii acestei zodii sunt plinid e viaţă şi dau mereu senzaţia că sunt mai tineri decât vârsta din buletin. Veşnic îndrăgostiţi şi veşnic gata de acţiune, papagalii vor avea o toamnă plină de iubiri adevărate. Toate cele 10-12.

Peştele (noiembrie)

Peştii se aseamănă mult cu nativii zodiei peşti din horoscopul nostru. Cei născuţi în luna noiembrie sunt firi serioase şi idealiste, pasionaţi de modă şi frumos, dar cam visători şi ignoranţi la ceea ce nu-i afectează. Toamna lui 2013 le aduce multe drumuri, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Capra (decembrie)

Caprele din sudul statului modern Peru şi la nord de Chile se aseamănă cu caprele noastre negre. Sunt animale rare, liniştite şi singuratice, care îşi duc traiul bine mersi fără multă agitaţie, departe de lumea modernă. Capra este o fire romantică şi idealistă şi ţine foarte mult la loialitate, motiv pentru care poate deveni uşor geloasă. În 2013, toamna se anunţă zbuciumată de probleme de sănătate sau în familie.

Sursa: unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.