Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Pompierii sătmăreni, locul II la concursul zonal de descarcerare

concurs pompieri 1Pompierii sătmăreni au reușit să obțină locul II la un concurs zona de descarcerare și prim ajutor, ce s-a desfășurat în Bistrița.

În perioada  07.07 – 09.07.2013, s-a desfăşurat, la  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „BISTRIŢA” al judeţului Bistriţa Năsăud, Competiţia naţională de descarcerare şi prim ajutor – faza zonală, la care au participat reprezentanţi din 6 judeţe: Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Cluj, Bistriţa şi Bihor.

Concursul a constat în două probe distincte, şi anume: proba de descarcerare, care presupune scoaterea unei victime captivă într-un autovehicul accidentat, şi proba de prim ajutor, în care se acordă primul ajutor persoanei descarcerate. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare a fost reprezentat de echipajul compus din: Plt.maj. Jeney Andrea, Plt.maj. Borbely Ştefan, Plt. Bărbuş Gheorghe, Plt.maj. Ardelean Antonio, Plt.maj. Czir Tiberiu, Plt. Szucs Attila şi Plt. Mirghiş Sergiu, care a reuşit performanţa de a ocupa locul doi.

Podiumul a fost completat de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „CRIŞANA” al judeţului Bihor, pe locul I, şi de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „AVRAM IANCU” al judeţului Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.