Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Instituţiile Consiliului Judeţean şi-au adaptat organigramele după cerinţele guvernului

sedinta consiliul judetean 0(13)Consilierii judeţeni sătmăreni au votat în şedinţa de astăzi mai multe proiecte de hotărâre, printre acestea aflându-se şi numărul de posturi, organigramele şi statele de funcţii ale aparatului de specialitate şi instituţiilor subordonate astfel încât să corespundă cu Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 77/2013.

Preşedintele Adrian Ştef a declarat că în urma acestei reorganizări nu se fac disponibilizări, doar se renunţă la anumite funcţii de conducere ca să corespundă cerinţelor, iar personalul afectat a fost reîncadrat.

Deocamdată nu se ştie nimic despre deblocarea posturilor, cert este că au mai rămas foarte multe posturi unice sau vacante.

Practic s-au desființat 6 posturi vacante din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Satu Mare; un post vacant din cadrul Camerei Agricole Județene Satu Mare; 10 posturi din cadrul Muzeului Județean Satu Mare; 2 posturi din cadrul Bibliotecii Județene Satu Mare, având loc şi mai multe reîncadrări.

Anexăm proiectul de hotărâre cu modificările pe fiecare instituţie.

PH 10 PDF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.