Ultima actualizare: azi, 15:45
Locale

Medicul veterinar din Bătarci, reclamat după o operație de cezariană nereușită

cezariana scroafa batarci 2Medicul veterinar din Bătarci a fost reclamat la Colegiul Medicilor Veterinari, după ce a efectuat o operație de cezariană nereușită la scroafa unui localnic, fiind acuzat de acesta de neglijență. Scroafa a mai fătat doi purcei morți, la o zi după ce medicul veterinar i-a făcut operația.

Nicolae Mone a depus o adresă la Colegiul Medicilor Veterinari, reclamând că medicul veterinar a venit după aproximativ 5 ore de la momentul în care a fost solicitat. Medicul a fost anunțat de localnic pe 11 iulie, ora 06.00, că are o scroafă gestantă, care nu poate făta, însă acesta a venit abia în jurul orei 11.00. Între timp animalul a fătat 3 purcei. După ce a ajuns și medicul veterinar, acesta a făcut o operație de cezariană, fiind scoși încă 3 purcei.

A doua zi, scroafa a mai fătat un purcel mort, Nicolae Mone chemându-l din nou pe medicul veterinar, Ioan Pop, care a mai scos un purcel mort.

Bărbatul din Bătarci îl acuză pe medicul veterinar de neglijență, având în vedere că la operația de cezariană nu a scos toți purceii. Acesta spune că medicul nu i-a oferit nicio explicație, iar scroafei nu i-a administrat niciun tratament, însă i-a solicitat o taxă de 150 lei, dar nu a eliberat chitanță.

Mi-a spus că mă uit la cei 150 de lei. Nu a făcut niciun tratament și nu mi-a dat nicio explicație. Pe cei 150 de lei nu mi-a dat nicio chitanță”, arată bărbatul în plângere.

Nicolae Mone îi solicită acum medicului veterinar să îl despăgubească, formulând și o reclamație pe care a depus-o la Colegiul Medicilor Veterinari, în care cere să se ia măsurile legale cu privire la acest caz, precizând și că Ioan Pop lucrează cu un tehnician, care nu este angajat cu forme legale.

 cezariana scroafa batarci

 

13 comentarii

 1. un localnic Răspunde

  Nu va este rusine sa terfeliti imaginea unui medic veterinar ca slujeste de 17 ani acolo in localitate.Doamna primarita(Anca Toma) este responsabila de poze, care este cunoscuta ca descinde din parinti comunisti, care in trecutul lor sumbru si comunist asta faceau cel mai bine, adica reclamau.Doamna primarita(felcerita)si domnul primar(de asemenea felcer) sufera de un complex grav de inferioritate vizavi de doctorul Pop, si toata lumea cunoaste acest subiect tabu, care din cand in cand revine pe tapet.Mai nou se ascund in spatele altor localnici, care nu stiu cu ce se manca aceasta meserie.Domnul primar a esuat lamentabil in aceasta profesie, se stie in forurile profesionale de toata lumea..Mai mult pe acest om Mone Nicolae l-au obligat sa depuna plangere ca doar va fi ceva….in acesata reclamatie se minte cu varf si indesat carateristic IACOBESENILOR, care din pacate conduc si reprezinta acest loc…..

  • un localnic Răspunde

   Domnul doctor cred ca este destul de vizibil ceea ce ati facut Operati scroafa si dupa aceea mai scoateti purcei din ea.Mai mare esec in meserie ca acesta va mai trebuie? aveti bunul simt si recunoasteti cine va filmat sau va e frica sa o faceti? De ce calomniati alta persoana mintind ca doamna Toma va filmat? Sau chiar nu aveti retinere de memorie? Felicitari celor care l-au filmat pe doctorul esec. A sosit timpul sa se faca dreptate. Un asemene exemplar de “doctor” nu isi are locul in comuna noastra.

  • un localnic Răspunde

   Doctore nu ai retinere de minte fi barbat si ai curajul si recunoaste ca doar ma cunosti pe cel care te-am filmat si nu o baga pe primarita in lupta noastra.Ai vazut-o mai firava si crezi ca nu-ti poate face nimic o jignesti si pe ea si familia ei, iar pe domnul primar il faci cum iti vine la gura.Inca de el nu am auzit sa faca o asemenea gafa in meserie ca si tine sa uite purceii in scroafa si sa vii a doua zi sa-i scoti.Las-o -n colo de treaba si recunoaste ca ai gresit si nu jignii oameni nevinovati ca te-a bate Dumnezeu cand nici nu te vei astepta dupa cat rau ai facut oamenilor acestia si intregii comune……

 2. un localnic Răspunde

  Nu va este rusine sa terfeliti imaginea unui medic veterinar ca slujeste de 17 ani acolo in localitate.Doamna primarita(Anca Toma) este responsabila de poze, care este cunoscuta ca descinde din parinti comunisti, care in trecutul lor sumbru si comunist asta faceau cel mai bine, adica reclamau.Doamna primarita(felcerita)si domnul primar(de asemenea felcer) sufera de un complex grav de inferioritate vizavi de doctorul Pop, si toata lumea cunoaste acest subiect tabu, care din cand in cand revine pe tapet.

  • un localnic Răspunde

   Nu va e rusine domnule sa va luati de fam. Toma. D-l primar este de profesie medic si a profesat la noi in comuna dar asemenea gafa nu a facut. De-as di in locul dumneavoastra mi-as baga capul in sac de rusine sa nu fiu capabil sa fac o cezariana? RUSINE! RUSINE! RUSINE!

 3. un localnic Răspunde

  Mai nou se ascund in spatele altor localnici, care nu stiu cu ce se manca aceasta meserie.Domnul primar a esuat lamentabil in aceasta profesie, se stie in forurile profesionale de toata lumea..Mai mult pe acest om Mone Nicolae l-au obligat sa depuna plangere ca doar va fi ceva….in acesata reclamatie se minte cu varf si indesat carateristic IACOBESENILOR, care din pacate conduc si reprezinta acest loc…..

  • un localnic Răspunde

   Felicitari doctore ai facut o operatie minune.continua tot asa si nu mai raman animale.

 4. un localnic Răspunde

  Felicitari celor care au avut curajul sa-l demaste pe doctorul “POP_epava”. Nu este la prima abatere de acest fel. Oamneni buni treziti-va si dati cu epava de pamant alungat-o din comuna altfel toate animalele voastre vor suferi la fel.

 5. un localnic Răspunde

  Sper ca Colegiul Medicilor Veterinari sa ia masurile necesare si sa ne scape de acest medic incompetent, obraznic, nemernic si jigodie. Ma numesc MIhai din Batarci si va aduc la cunostinta Domnule presedinte al Colegiului ca noi crescatorii de animale (taranii), nu dispunem de timpul necesar pentru a face comentarii la adresa acestei jogodii care jigneste pe toata lumea si arunca cu noroi in ei pentru a iesi el basma curata.Luati masurile necesare altfel ne unim toata comuna si ne deplasam la dumneavoastra sa faceti dreptate.

 6. un localnic Răspunde

  Acest sfertodoc a venit in comuna Batarci in urma cu 15 ani cu 2 caini si o bicicleta iar in comuna Batarci existand la momentul respectiv 1000 de vaci. Dupa 15 ani comuna are 200 dew vaci iar el 2 vile si masini fara numar pe care le-a distrus urcandu-se beat la volan.

 7. un localnic Răspunde

  RUSINE,RUSINE, Nelutule nu ti-e mila de biata sctoafa sa o chinui de doua ori!

 8. Observator Răspunde

  Inteleg ca este un DOCTOR liberal care profeseaza si un Doctor basist, care ne fiind in stare sa profeseze s-a facut primar?
  Ma intreb de ce Mone ,basist si el , a avut mai multa incredere in Doctorul liberal si l-a chemat pe el si nu pe ‘primar’…
  Operatiile in general nu au procente de reusita de 100%…nici la persoane, darmite la PORCI…

  • un localnic Răspunde

   ma numesc vasile
   -nu stiti ca medicul veterinar trebuie sa isi faca datoria de medic veterinar iar primarul cea de primar? domnul mone nu la sesizat pe primar pentru ca in prezent acesta are alte principii de a duce comuna pe cele mai inalte culmi ale succesului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Vitraliile din Consiliul Județean, făcute în grabă și pline cu greșeli

Vitraliile din Consiliul Județean au fost făcute în grabă pentru a putea fi sfințite pe 24 iunie, când s-a sărbătorit...

Închide