Ultima actualizare: azi, 11:55
Locale

BMW X5 furat din Rusia, depistat la Petea

masina furata BMW X5 02Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat la intrarea în țară un maramureșean care conducea un autovehicul ce figurează ca fiind furat din Rusia. Mașina, un BMW X5, a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

Sâmbătă, 13 iulie, în jurul orei 18, la PTF Petea s-a prezentat pentru a intra în România Gheorghe N., în vârstă de 39 de ani, din Șieu, județul Maramureș. Bărbatul conducea un autovehicul marca BMW X5, înmatriculat în străinătate.

Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, polițiștii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează ca fiind furat din Federația Rusă din anul 2009.

Șoferul a declarat că a cumpărat mașina în urmă cu cinci ani, contra sumei de 18.000 de euro de la un consătean, care, la rândul său, ar fi achiziționat mașina din Franța, fără să aibă cunoștință că aceasta ar fi furată.

Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul SPF Petea până la finalizarea cercetărilor. Gheorghe N. este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Sursa: STPF Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Medicul veterinar din Bătarci, reclamat după o operație de cezariană nereușită

Medicul veterinar din Bătarci a fost reclamat la Colegiul Medicilor Veterinari, după ce a efectuat o operație de cezariană nereușită...

Închide