Ultima actualizare: azi, 19:23
Locale

Restaurantul Romantic a fost redeschis

romanticRestaurantul Romantic și-a reluat activitatea începând cu 8 iulie, după ce au fost remediate deficiențele care au dus la suspendare.

Directorul Direcției de Sănătate Publică, Dorina Dragoș Guran, a declarat că administratorul Restaurantului Romantic a solicitat efectuarea unor “teste de sanitație suprafețe” și pentru stabilirea aeromicoflorei, a căror rezultate au fost corespunzătoare. Analizele au fost făcute de laboratorul DSP Satu Mare.

Întrucât rezultatele testelor au fost bune, activitatea restaurantului a fost reluată începând cu data de 8 iulie. De asemenea, cele șase persoane cu contract de prestări servicii au fost evaluate din punct de vedere microbiologic, rezultând că nu au probleme de sănătate.

Reamintim că peste 120 de sătmăreni, cei mai mulți elevi ai Școlii Avram Iancu, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență cu toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat din preparatele pregătite în restaurantul Romantic. În urma rezultatelor tuturor probelor luate, concluzia specialiștilor a fost că totul a pornit de la bucătăreasa care era purtătoare de stafilococ auriu, bacterie care s-a răspândit pe platouri şi mai departe la meseni. Bucătăreasa nu a putut prezenta inspectorilor certificat de sănătate care să ateste că poate să desfăşoare o astfel de activitate.

Directoarea DSP Satu Mare, Dorina Dragoș Guran, a declarat că își va prezenta demisia în urma acestui scandal. Aceasta a precizat că a solicitat Instituției Prefectului retragerea atribuțiilor suplimentare de director plin, urmând să ocupe funcţia de director executiv adjunct, însă până în acest moment nu i s-a dat curs cererii.

Pearl Beauty Center

5 comentarii

 1. Constantin Matei Răspunde

  suntem in 22 iulie nene redactor !!!!! proaspata stire :))))))

 2. Galiano Răspunde

  Chiar ne credeti niste prosti cu acest anunt..ca o bucatareasa a inbolnavit atitia oameni…musamalizarea acestui caz cui ajuta????
  acei parinti care au avut copii bolnavi nu ar trebui sa lase acest caz sa se stinga asa de usor….
  acest zis patron nu ar avea voie sa mai deschida o unitate cu acest profil..fiti siguri ca o sa mai sa se intimple multe la acersata unitate bomba din Satu Mare..
  RUSINE AUTORITATILOR CARE AU DAT AUTORIZATIE DIN NOU..
  ACEST OM SE BATE CU PUMNII IN PIEPT CA EL FACE LEGEA IN SATU MARE SI CA ARE PILE PESTE TOT MITUINDUI PE TOTI CEI CARE AR TREBUI SA IL PUNA LA PUNCT SA RESPECTE LEGEA..
  ATENTIE LA CEI CARE URMEAZA SA AIBA EVENIMENTE LA ACEST MAGAZIN DE MOBILA TRANSFORMAT IN RESTAURANT…
  GINDITI-VA DE 100 DE ORI INAINTE DE A FACE REZERVARI LA ACEASTA UNITATE INFECTA…..

 3. Galiano Răspunde

  MA INTREB CUM SE POATE CA UN OM CARE ESTE CERCETAT PENAL SA POATA SA DESCHIDA O UNITATE DE ALIMENTATIE PUBLICA??????
  SE PARE CA NOI ROMANII TOLERAM ABSOLUT TOTUL ..AUTORITATILE NE CRED NISTE PROSTI PROCEDIND IN FELUL ACESTA…NU NE RAMANE DECIT SA NU MAI FACEM REZERVARI LA ACEASTA UNITATE INFECTA…DECI DRAGI ROMANI DESCHIDETI OCHII INAINTE DE A FACE REZERVARI LA ACEST LOCAL DE MOBILA…NU UITATI CA CEEA CE SA INTIMPLAT DE DOUA ORI ACOLO SE MAI POATE INTIMPLA…

 4. carlos Răspunde

  nu a fost inchis niciodata !
  ceea ce s-a intimplat la evenimentele respective , s-a intimplat si la nunta “mutata” pe Lucian Blaga din Sambata ce a urmat … nu s-a facut caz , deoarece au fost niste vechi “militieni” implicati … s-a vorbit “pe la colturi” dar in presa nu a mai aparut nimic .
  NU de la bucataresa a fost problema .

 5. Galiano Răspunde

  ESTE O RUSINE CA O ASEMENEA UNITATE FUNCTIONEAZA IN ORASUL NOSTRU…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.