Ultima actualizare: azi, 15:45
Adrian Stef Germania
Locale

Schimb de medici și asistenți între Spitalul Județean Satu Mare și Spitalul Darmstadt-Dieburg

Adrian Stef GermaniaPreședintele Consiliului Județean Satu Mare a anunțat astăzi, printr-un comunicat de presă, că s-au pus bazele ”unui program de schimb de medici și asistenți între Spitalul Judeţean Satu Mare şi Spitalul Județean Darmstadt-Dieburg”.

Redăm în continuare comunicatul Consiliului Județean Satu Mare:

 

“Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, s-a întâlnit, azi, în Germania, cu subprefectul Județului Darmstadt-Dieburg, Christel Fleischmann, în cadrul unui vizite oficiale, organizată de prof.dr. Johan Sofron, cunoscutul artist originar din Soconzel.. Adrian Ştef a mai avut întâlniri şi cu conducerile Băncii de Economii Sparkasse şi a Spitalului Județean Darmstadt-Dieburg.

Legăturile cu județul Darmstadt-Dieburg sunt mai vechi, putându-se de mai multă vreme discuţii în vederea întăririi relaţiilor de colaborare prin încheierea unui protocol de înfrăţire între judeţele Satu Mare şi Darmstadt-Dieburg.

Discuţiile purtatea azi cu subprefectul Christel Fleischmann au vizat şi înfiinţarea unei curse aeriene între Satu Mare şi Frankfurt, existând sprijinul deplin al conducerii județului Darmstad-Dieburg, în subordinea căreia este Aeroportul din Frankfurt.

Adrian Ştef şi Christel Fleischmann au stabilit detaliile vizitei pe care prefectul județului Darmstadt-Dieburg, Klaus Peter Schellhaas, o va face în judeţul Satu Mare în perioada 31 iulie-3 august, când toate aceste teme vor fi abordate din nou.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare s-a întâlnit și cu managerul Spitalul Județean Darmstadt-Dieburg, Christian Keller. Cei doi ai pus bazele unui program de schimb de medici şi asistenţi între Spitalul Judeţean Satu Mare şi Spitalul Județean Darmstadt-Dieburg.

O altă întâlnire foarte important a avut loc cu Markus Euler, membru în Consiliul de Administrație al Băncii Sparkasse Dieburg, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ștef, prezentând oportunităţile de investiţii din judeţul Satu Mare, sprijinul pe care Consiliul Judeţean Satu Mare îl poate acorda investitorilor germani interesaţi de judeţul Satu Mare. Totodată, s-au discutat modalitățile de colaborare între Consiliul Județean Satu Mare și importanta bancă germană.

La sfârșitul lunii aprilie, și o delegaţie oficială a Primăriei Satu Mare, în frunte cu primarul Dorel Coica, a efectuat o vizită în Darmstadt-Dieburg, în vederea iniţierii unor relaţii de colaborare pe plan economic şi cultural cu landul Hessen şi mai multe oraşe din regiune, inclusiv Frankfurt am Main”.

2 comentarii

  1. cocojumbo Răspunde

    da ma lasati cu vrajeli de-astea? sofron asta artistul care sta in germania face la fel cu toti cei care sunt la conducere in satu mare, ii plimba pe la aia din germania, presa scrie ca vaaaai ce-o sa se faca in urma intilnirilor vin nemtii la satu mare si atit. voi astia de la portal va amintiti precis cind a mai fost la sayu m delegatie adusa de sofron care-ti toarna in c.u.r. beton. s-a facurt ceva? nimic. acuma poate o sa mearga coica in delegatie cu vreo asistenta si gata schimbul de medici.

  2. educatie fizica si sport Răspunde

    Schimb de medici si asistente,sau schimb de experienta intre medici si asistente,ca nu-i tot una.Si schimbul asta se va face in urma “unui” vizite facute de Stef? E bine ca redati comunicatele asa cum le primiti.Sa vada toata lumea ce minti luminate au ajuns in fruntea judetului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Surse PSD: Nu e exclusă discuţia privind schimbul de ministere. Deocamdată, propunerea PNL pentru ministerul Transporturilor este Silaghi

O discuţie în USL privind un schimb de ministere între PSD şi PNL, în contextul în care PNL trebuie să...

Închide