Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Tâlhar prins după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

talharie-catuse-infractorUn tâlhar a fost prins de polițiștii după ce a intrat cu mașina într-un stâlp, din cauza vitezei excesive.  Ieri, 14.07.2013, în jurul  orei 20.30 polițiștii careieni au fost sesizați telefonic despre faptul că la un magazin aflat în apropierea punctului de trecere a frontierei Urziceni a avut loc o tâlhărie.

În jurul orei 20.20,  în timp ce gestionara, o femeie de 44 ani, se afla în serviciu, în magazin a intrat o persoană de sex masculin, având pe cap o pungă de nylon de culoare neagră iar în mână avea o țeavă metalică cu care a amenințat-o, solicitându-i să-i predea banii din seif.

De frică, gestionara s-a conformat solicitării și a predat banii din seif, aproximativ 9.700 lei, după care autorul a ieșit din magazin, fără să o agreseze,  părăsind zona cu un autoturism de culoare închisă. La scurt timp, polițiștii din cadrul Secției 7  Poliție Rurală Carei au depistat autoturismul suspect, marca Ford Mondeo, trecând la urmărirea acestuia, iar în localitatea Moftinu Mare, conducătorul auto, din autoturismul urmărit, pe fondul vitezei excesive a derapat intrând în coliziune cu  un stâlp.

Autorul a fost identificat de polițiști, în persoana numitului S. Florentin de 36 ani din Satu Mare,  fără ocupație și fără antecedente penale. Asupra sa  a fost găsită suma de bani sustrasă,  care a fost predată  persoanei vătămate.

Bărbatul  este cercetat in stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie urmând ca în cursul zilei de azi să fie  prezentat Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.