Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

Albinele baltice, la mitingul aviatic de la Aeroportul Satu Mare

baltic beesCea de-a şasea ediţie a mitingului aviatic organizat de Consiliul Judeţean Satu Mare va avea loc sâmbătă, 10 august, pe Aeroportul Satu Mare, invitată special fiind echipa de acrobaţie aeriană Baltic Bees din Letonia.

În program a fost inclusă survolarea judeţului cu aeronava Tarom, acrobaţii cu avioane mici, evoluţia unui elicopter IAR 330 Puma dar şi câteva minute cu un Mig 21 Lancer. Nu vor lipsi nici paraşutiştii.

Organizatorii promit şi multe alte surprize.

Ca în fiecare an, intrarea este gratuită.

16 comentarii

  1. todut Răspunde

    asta ne-a mai lipsit: zilele orasului, zilele judetului miting aviatic. pentru sanatate, educatie NIMIC doar pentru protocol! Multumim USL

  2. x Răspunde

    la anu va fi si ziua cartirelor, ziua primariei, ziua consiliului judetean, si cine stie ce vor inventa desteptii astea. noi tot in gropi o sa ne rupem masinile, pt tineri nu se vor construi locuinte. pt ce? sa doarma sub pod. tot in mizeria asta vom trai. sunt curios cat mai rabda satmarenii aceasta conducere total neprofesionista. asta e usl-ul. ati votat ce meritati!

  3. ilie Răspunde

    Mi-ar place sa se faca public costul acestui miting aviatic.Am auzit ca steagul tricolr carea fost arborat anul trecut pe cladirea palatului administrativ a costat consiliul judetean 30.000 euro.Ne poate confirma sau infirma cineva asta? Si ca a fost achizitionat de la “Nagy textile” -adica de la parimtii lui Nagy Brigita.SE poate scxana factura si pune pe portal daca e altfel (sau asa)

  4. Ciprian Răspunde

    Amanta asta Nagy Brigita e sora lui Ciubu? Cel care a fost in lotul Noroieni?

  5. Matroz Răspunde

    Am surse sigure ca Drapelul a costat 59.456 euro la cursul din 29 februarie 2017.

  6. Satmarean Răspunde

    Sunt revoltat de modul in care sunt risipiti banii publici in judetul Satu Mare de administratia uselista!Actuala conducere a judetului ar trebui Revocata. Nu e nimeni de la un partid responsabil sa propuna un referendum pe tema revocarii?!

  7. ZSOLTI Răspunde

    .Tineti-o asa din minciuna in minciuna pana va veti ineca in propria voma si poate,poate se vor trezi si asistatii care v-au votat

  8. sonia Răspunde

    Eu una ma bucur foarte mult pt acest miting aviatic.Il astept cu nerabdare in fiecare an.

  9. sonia Răspunde

    Nu va inteleg de ce sunteti asa de negativisti.Ar trebui sa va bucurati de fiecare moment sau ati uitat sa mai faceti treaba asta.

  10. cristi35 Răspunde

    Draga Sonia, ne bucuram de orice moment cand iesim undeva, dar cand aceste ocazii sunt organizati din bani publici cu exagerare deja, caci banii ar trebui folositi pentru alte lucruri mult mai importante atunci suntem revoltati. Rolul administratie publice nu este de a distra oamenii. Daca vreau sa ma distrez, imi vad de treaba si imi caut distractie. Iar restul sa se duca pe reparerea unor drumuri.

  11. Relu Răspunde

    Oamenii politici intra sau nu in istorie. Ce este sigur, Adrian Stef va intra in istoria judetului! Important e sa aflam pe care usa si daca i se va ridica sau nu o statuie.
    Personal, pentru modul in care a politizat toate institutiile ,USL Satu Mare si, in special, PNL, a promovat oameni incompetenti,incat fruntasii penelisti de azi, multi transferati de la PDL, vor fi figuri de trista amintire. La prima vedere, vazand organigrama Consiliului Judetean, observam la loc de cinste, pe functii bine platite persoane desemnate politic in ultimul an, unii dintre ei extrem de slab pregatiti. Pana si presedintele Stef si-a luat ca sef de cabinet un fost muncitor de la Romtelecom, Sulea Claudiu, pe care in prima instanta l-a pus ca director adjunct la aeroport, chiar daca nu are pregatire corespunzatoare. Insa nu va mirati! Ca sef de birou la Aeroport,la compartimentul administrativ, e fostul pedelist, actual penelist, fost strungar la Unio, fara studii superioare, Ratiu Alexandru. Asa ca nu trebuie sa ne miram ca banii publici sunt risipiti pentru a satisface moftul cuiva si al clientelei politice useliste.

  12. Diana Bd Răspunde

    Relu, vrei sa spui ca oamenii “competenti” provin doar din anumite clase sociale si se nasc cu functiile scrise-n frunte??? Vrei sa spui ca un om este incompetent pt ca este strungar sau pt ca lucreaza la Romtelecom ???
    Doamne…uneori ma-ntreb de ce nu doare prostia… 🙁

    • Relu Răspunde

      @ Diana Bd,se pare ca nu ai capacitatea de a intelege un comentariu, fapt pentru care,dau dovada de generozitate si ti-l explic pe intelesul tau. Nu am mentionat nicaieri faptul ca oamenii competenti provin dintr-o anumita clasa sociala, ci doar ca acei indivizi mentionati, dar si multi altii,n-au pregatirea profesionala necesara pentru a accede la functia pe care momentan o ocupa. Diana, te rog sa nu mai comentezi daca nu ai capacitatea de a discerne! Site-ul acesta e public si nu merita comentarii de doi bani ca si cel realizat de tine! Daca intrebi unde e prostia, sa nu mergi foarte departe in cautarea ei!

    • Prafu Răspunde

      Duduie crede-ma daca prostia ar durea te-ai tavalii in chinuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.