Ultima actualizare: azi, 17:18
plopstock Satu Mare
Locale

Campania Let’s do it Romania începe în forță la PlopStock

plopstock Satu MareEchipa de organizare LDIR Satu Mare incepe in forta  pregatirile pentru campania de promovare a Zilei Nationale de Curatenie prin sustinierea evenimentului PlopStock ce va avea loc  in data 15-16 august.

Coordonatorii LDIR Satu Mare sprijina initiativa extraordinara a organizatorilor  festivalului aflat la a 4-a editie transmițând  in randul participantilor  mesaje  eco-educative de constientizare a importantei pastrarii curateniei in natura.

Echipa LDIR va avea amplasat un info point unde vor putea primi informatii legate de modalitati de inscriere la ziua de curatenie din 28 septembrie. In cadrul festivalului  organizatorii PlopStock impreuna cu  echipa LDIR au pregatit si o competitie eco-distractiva pentru participantii care vor demonstra cel mai bine cum trebuie sa ramana natura curata.

Programul:

  • 15 august- ora 17.00- 21.00 Info-Point LDIR-ateliere de creatie din materiale reciclabile
  • 16 august- ora 17.00- 21.00 Info-Point LDIR- ateliere de creatie, competitii cu premii.

Mai multe informaţii sunt disponibile la www.letdoitromania.ro sau [email protected]

In 2013, peste 96 de tari de pe Glob vor organiza o zi de curatenie nationala, sub umbrela miscarii internationale „Let`s Do It, World!”. Romania va fi si in acest an parte din schimbare, organizand o noua Zi de Curatenie Nationala pe 28 septembrie.

Dupa succesul primelor 3 editii din 2010, 2011 si 2012 la care au participat peste 650 000 de voluntari si care au colectat peste 1,6 milioane de saci de deseuri, Ziua de Curatenie Nationala din Romania a devenit deja o traditie, care uneste romanii de peste tot.

Obiectivul strategic al „Let`s Do It, Romania!” 2013 este cresterea procentului de reciclare al deseurilor colectate la 40% din numarul de saci colectati, de la 35% in 2012, 26% in 2011 si 17% in 2010. O noutate in acest an este obiectivul de a implica in curatenie si romanii din diaspora, acolo unde acest lucru va fi posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ardere-miriste
Prefectura interzice autorităţilor locale arderea miriştilor

În această perioadă a anului se desfăşoară campania de recoltare a cerealelor şi luând în considerare condiţiile meteorologice de caniculă...

Închide