Ultima actualizare: ieri, 22:11

fox terrier, adapostul de caini, Satu Mare
Lumea animalelor

Ia-l acasă: Fox terrier oferit spre adopție

fox terrier, adapostul de caini, Satu MareLa adăpostul de câini a fost adus un fox terrier, găsit abandonat pe b-dul Lucian Blaga.

Câinele a fost abandonat, nimeni nu l-a revendicat și se află de mult timp pe străzile orașului, iar vârsta lui este între 2,5-3 ani.

În prezent se află la adăpostul de câini, este foarte cuminte și afectuos, dar tristețea din privirea lui arată că are nevoie de o familie iubitoare, în care să aibă încredere și pe care să o păzească.

 

Mai multe detalii găsiți la adăpostul de câini situat lângă Parcul Industrial Sud Satu Mare, program: luni-vineri, între orele 10-17, sâmbătă-duminică, între orele 10-13. Telefon: 0741 320 984.

https://www.facebook.com/AdapostulFreelife?fref=ts

 

3 comentarii

  1. Dennii Xhv Răspunde

    Am fost la adapost si am vazut catelul.E atata de frumos si jucaus .Nu o sa regretati daca il adoptati.L-as adopta eu dar deja am un caine (7 ani) si o pisica

  2. Asociatia Freelife Răspunde

    Are deja “parinti”!Vor veni vineri sa-l ia.

  3. Mihai Bogdan Răspunde

    il vreau eu dar nu am posibilitatea sa ajung acolo.eu sunt din pitesti.de mult caut un catelus energic si jucaus pentru copiii mei.din pacate e prea departe de mine si nu stiu cum sa fac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.