Ultima actualizare: ieri, 19:59
Locale

Cazul Silaghi, dezbătut săptămâna viitoare

ovidiu silaghi

Ovidiu Silaghi

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a precizat că va convoca săptămâna viitoare Biroul Permanent, pentru a dezbate solicitarea procurorului general care a cerut aviz pentru începerea urmăririi penale a lui Ovidiu Silaghi, acuzat de trafic de influenţă.

Totodată, Zgonea a mai spus că în două-trei săptămâni cazul va fi dezbătut şi în plenul Camerei. „O să convoc săptămâna viitoare Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, urmând ca solicitarea procurorului general privindu-l pe Silaghi să o distribui către Comisia juridică a Camerei. Dezbaterea în plen a raportului comisiei estimez să aibă loc în două-trei săptămâni, depinde şi de poziţia domnului Silaghi, care are dreptul de a-şi prezenta punctul de vedere în comisie. Procedura va fi una normală”, a precizat Zgonea pentru Mediafax.

Un comentariu

  1. Caragiale Răspunde

    Cum ii prinde ca au furat cum da vina ca Basescu le face sicane. Ce timpiti sint… parca noi sintem prosti si nu stim pe unde se ascunde adevarul…rusine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Prefectul Eugeniu Avram intervine în problema alimentării cu apă a Negreştiului

Urmarea apariţiei în mass-media locală din data de 21 august 2013 a apelului adresat locuitorilor din zona Negreşti Oaş de...

Închide