Ultima actualizare: ieri, 21:41

 

PrimaGym, Daniel Valean, Satu Mare
Interviu

PrimaGym se prezintă – Daniel Vălean, instructor de fitness

PrimaGym, Daniel Valean, Satu Mare

PrimaGym – Daniel Valean

Daniel Vălean este instructorul de la sala de fitness de la PrimaGym. Are 28 de ani, este necăsătorit şi este tot timpul prezent şi atent şi la tot ce se întâmplă în sala de fitness. În sală sunt complexe aparate de modelare corporală, iar Daniel este omul care vă instruieşte în folosirea acestora, numărul de exerciţii care trebuie făcute şi supraveghează atent felul în care acestea sunt executate. În prezent este student la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi îi plac călătoriile pe munte cu bicicleta.

De când practicaţi sport?

Sportul îl practic de la vârsta de 7 ani. Am început de copil cu karate iar apoi am făcut şi fotbal. Am constatat că fotbalul nu era pe placul meu şi am trecut înapoi la sporturi de contact, cum ar fi taekwondo sau lupte de stradă. În anul 2002 am început culturismul.

De ce aţi ales sportul? Cum v-aţi decis să deveniţi instructor?

De mic copil am fost pasionat de sport. Sportul mă ajuta să mă destind, să mă relaxez şi să-mi limpezesc mintea de probleme. Tot timpul îmi găseam refugiul şi liniştea în sport. Întotdeauna mi-am dorit să-mi câştig existenţa din ceea ce-mi place, să îmbin plăcutul cu utilul şi atunci am decis să devin instructor. Îmi place să văd oamenii făcând mişcare şi mi-am dorit să îi ajut să-şi atingă scopurile dorite în sala de sport.

PrimaGym, Daniel Valean, Satu Mare

PrimaGym – Daniel Valean

De când sunteţi la PrimaGym, cum aţi ajuns la PrimaGym?

La PrimaGym sunt din prima zi a inaugurării sălii de sport, din 2011. Am aflat de la un prieten că PrimaGym avea nevoie de un instructor, am mers la interviu, iar acum fac parte din echipă de doi ani de zile.

Specificaţi câteva particularităţi proprii ca instructor de sport?

Ca instructor de fitness sunt exigent şi perfecţionist, dar îmi place să transmit o energie pozitivă clienţilor din sala de sport iar atmosfera să fie una plăcută şi în acelaşi timp eficientă.

PrimaGym, Daniel Valean, Satu Mare

PrimaGym – Daniel Valean

Cum vă atrageţi clienţii la ora proprie de sport?

În general, pentru clienţii amatori de fitness, fac antrenamente diversificate, fără monotonie şi desigur, cu rezultate rapide.

Ce spun clienţii despre dvs.?

Marea majoritate a clienţilor din sala de fitness sunt mulţumiţi de mine şi mă recomandă şi altor persoane, dar nu poţi niciodată să-i mulţumeşti pe toţi şi astfel există păreri pro şi contra.

Relataţi o întâmplare haioasă de la o oră de sport.

Sunt multe întâmplări haioase în sala de fitness, dar de obicei cele mai distractive sunt căzăturile de pe banda de alergat.

Ca instructor, ce vă satisface la o oră de antrenament? Ce aşteptări aveţi de la clienţi?

Cea mai mare mulţumire o am cu clienţii implicaţi şi cu dorinţa de a avea rezultate. Atunci când apar rezultatele, iar clientul este mulţumit atunci satisfacţia mea este maximă.

PrimaGym, Daniel Valean, Satu Mare

PrimaGym – Daniel Valean

Ce pregătire fizică trebuie să aibă clienţii pentru a participa la antrenamente?

Pentru sala de fitness nu trebuie să ai o pregătire fizică anume. Exerciţiile de la aparate pot fi făcute de oricine, indiferent de vârstă, iar antrenamentele pot fi realizate şi de persoanele cu unele dizabilităţi fizice. Antrenamentele sunt concepute în funcţie de scopul şi obiectivul fiecăruia, pentru fiecare parte a trupului şi după posibilităţile fiecăruia de a face sport.

 

2 comentarii

  1. Valean Daniel Răspunde

    multumesc:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.