Ultima actualizare: ieri, 21:55
Locale

Ipoteza șoc pare să se confirme. Pastorul și-ar fi ucis fiul după care s-a sinucis

Pastorul Adrian Blaga, crima Pomi

Pastorul Adrian Blaga

Ipoteza șoc pare să se confirme. Ancheta pastorului bistrițean Adrian Blaga, găsit mort lângă comuna Pomi într-un microbuz alături de fiul său de 9 ani, se apropie de final, şi se pare că anchetatorii merg pe ideea crimei urmată de sinucidere.

Valentin Mirişan, procurorul general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea a fost astăzi la Satu Mare și a analizat probele adunate de anchetatorii sătmăreni. Acesta era așteptat de către jurnaliști în fața Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare pentru a face declarații sau măcar a preciza stadiul anchetei, însă a evitat presa plecând pe ușa din spate a Poliției cu microbuzul mascaților, după care și-a chemat telefonic șoferul ce aștepta în fața în parcare. Jurnaliștii prezenți consideră laș modul în care acesta a ales să părăsească sediul Poliției. Chiar și unele afirmații, în genul încă nu s-a finalizat ancheta, nu se pot da detalii, sunt anumite piste, ar fi fost suficiente pentru a putea fi informată opinia publică.

În aceste condiţii, redăm, pe surse, stadiul anchetei. Astfel, anchetatorii ar merge pe varianta crimei urmată de sinucidere. Pastorul Adrian Blaga, probabil pe fondul stresului cauzat de ameninţările cămătarilor cărora le datora bani, a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa şi să-l ia pe fiul său cu el. Astfel, acesta l-ar fi ucis pe băiat cu mai multe lovituri, i-ar fi tăiat gâtul cu un cuţit după care ar fi dat foc microbuzului şi s-ar fi înţepat în gât cu cuţitul. Probele în acest sens sunt cele mai multe, şi anume pastorul nu avea decât o tăietură la gât şi avea urme de funingine în aparatul respirator, ceea ce dovedeşte că era viu în momentul în care a fost incendiat vehiculul. Deşi la un moment dat circulau informaţii potrivit cărora pastorul avea picioarele facturate, în urma necropsiei acestea nu s-au confirmat.

Ipoteza șoc pare să se confirme. Au trecut mai bine de două săptămâni de la crimă. Procurorii afirmau la un moment dat că ar fi vorba despre mai mulţi criminali, însă nu dat de niciunul până acum.

Pastorul Adrian Blaga a fost găsit decedat într-o dubă, alături de fiul său Timotei de 9 ani în microbuzul lor, în satul Aciua, comuna Pomi. Cadavrele erau în partea din spate a maşinii în vreme ce partea din faţă erau incendiate.

8 comentarii

 1. gogomanul Răspunde

  ei ce……. v-am zis eu inca in urma cu multe zile si repetat,,,caz rezolvat,,AN rezolvat,,mortul vinovat,,,politist/procuror avansat,,,treaba de kkt,,,,,,,,lt. Columbo declasat

 2. lora Răspunde

  Asa ceva nu se poate,sigur nu este adevarat!!!!!!Cercetati cazul……adevarul trebe sa iasa la iveala.

 3. satmarean Răspunde

  are dreptate gogomanul

 4. Ciprian Răspunde

  Daca e adevarat asta, mai mult ca sigur ca totul e din vina sotiei, in cazurile astea, cand un nebun vrea sa se razbune pe sotie, loveste in copilul lor nevinovat, numai sa nu ramana sotia cu copilul, probabil ea vroia sa se desparta nu stiu, sau l-a inselat, sau poate a descoperit ca nu e copiul lui, oricum sotia stiue mai bine, ea cred ca ascunde ceva.

 5. Atlantikpo Atlantik Răspunde

  Asta da credincios……

 6. Eva Oprea Răspunde

  Dacă procuratrul susține căci este caz de sinucidere deci nu are curajul sa se adreseze public si cum de a ajuns la o astfel de concluzie așa de repede?
  Acest caz este de necrezut ca cineva sa comita astfel de crima si sa fie liber sa trăiască mai departe a comite alta crima. Este destul de trist căci mortul este vinovat si nu-si poate apară causa

 7. fraier Răspunde

  Cred ca Renata Risnoveanu l-a omorit. Era suparata ca a scapat cu viata copilul pe care era sa-l omoare in accidentul trecut si cum nimeni nu mai aminteste nimic despre asta si ea circula in continuare cu o masina de Folda si toti ” au uitat” de eveniment s-a hotarit sa-si duca la bun sfirsit treaba. Stef a invoit-o de la servici ( ca doar numai in timpul serviciului poate pleca si doar Stef e sef si la Consiliu si la Folda).Caz fara vinovat ca si accidentul pe care l-a provocat nu de mult. Nu am vazut nici un comunicat din partea politiei “dupa cercetari”.

  • Geo Răspunde

   E limpede ca acest caz, Renata Rasnoveanu,se doreste a fi musamalizat.Cine vrea acest lucru, nu are niciun sens sa amintim. Stim a cui a fost Folda Security…A lui Rasnoveanu, fireste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
O salată uriaşă va fi pregătită de Zilele Maghiare Partium

Cu ocazia Zilelor Partium 2013, pornind de la premisele garanţiei unui stil de viaţă sănătos, APM Satu Mare a lansat...

Închide