Ultima actualizare: azi, 22:22
Valeriu Neagu, Peter Eles, Dorel Coica, Florin Muresan
Locale

CSM Satu Mare şi-a finalizat noua echipă de baschet. „Surpriza campionatului”!

Valeriu Neagu, Peter Eles, Dorel Coica, Florin Muresan

Valeriu Neagu, Peter Eles, Dorel Coica, Florin Muresan

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Satu Mare a prezentat astăzi într-o conferinţă de presă noul lot al echipei de baschet feminin, schimbat radical.

Primarul Dorel Coica a anunţat că va fi reevaluat statutul sălilor de sport din oraş, astfel încât sportivii CSM să nu mai fie nevoiţi să plătească pentru antrenamente.

Antrenorul CSM Satu Mare, Peter Eles, a spus că noul lot este schimbat radical, această măsură fiind luată după ce a aflat noul buget, care este mai puțin decât jumătatea celui de anul trecut.

Din vechea echipă au rămas doar patru jucătoare: Andreea Orosz, Monica Ivan, Anita Nagy şi Diana Moldoveanu, de la Alba Iulia au fost aduse Eniko Lazăr, și Bianca Voica, de la ICIM Arad a venit Cristiana Cutaş iar de la Oradea, Mihaela Adi.

Chiar dacă nu s-a prea dorit aducerea unor americance, pe motiv că sunt foarte scumpe, au mai fost aduse două jucătoare din america: Kourtney Jones şi Tabytha Wampler.

Din lot vor face parte trei tinere, Andra Neşte, Valentina Bolba şi Teodora Vasile. Din cele 13 jucătoare, şapte sunt sătmărence.

În Cupa României vreau să câştig fiecare meci, dacă nu acum, poate peste doi ani, obiectivul meu e să câştig campionatul“, a spus Peter Eles.

Obiectivul echipei în campionat este să se afle în prima jumătate. Președintele CSM, Valeriu Neagu, consideră că această echipă „va fi surpriza campionatului”. Antrenor secund al echipei va fi Monica Ivan.

Bugetul clubului va fi prezentat opiniei publice într-o conferinţă viitoare. 

4 comentarii

 1. Oli 1921 Răspunde

  Coica = oltean imputit
  Eles = jidan imputit
  Muresan = pitic imputit
  Neagu = idem. Coi ca

 2. Irinuca Răspunde

  Te-ai manifestat oribil ! Urat! Un fan al sportului- indiferent care ar fi el !- nu se exprima ca o cizma , @ OLI 1921 ! Faci de rusine toti sportivii, esti un fanatic imprastiat daca-l injuri pe cel care-ti hraneste cu sute de mii de lei periodic lesinatii tai de fotbalisti Oli, si ma refer la fotbalistii seniori !-luand din bugetul local sa le plateasca si lefurile si treningurile si adidasii si toate cele ca sa bata mingea aiurea pe stadion , fara rezultate notabile ! Pacat de dl antrenor Csik, care este un om bun si are fotbalisti fara ambitii prea mari !…Ii hranim pe fotbalistii tai incapabili, cap patrat fanatic si imprastiat care esti, eu daca eram primar nu-i hraneam pe fotbalistii seniori, ci ii cocoloseam pe cei mici, pe juniorii 1, care nu au caracterul pervertit si au spirit competitional, sunt seriosi si muncitori ,fanatic mic si rau care esti! Nu huli omul care-i hraneste ! Nu injura evreii- sunt cei mai inteligenti oameni de planeta! De-adevaratelea! La Casa Alba toata administratia e plina de “jidani”-cum te exprimi tu respingator!- adunati din toata lumea! Si nu poti spune despre dl. Muresan ca e “pitic”-sub nici un chip! Eu sunt pispirica! Adica, cat un degetel! Ma injuri si pe mine?! Oribil! E un om plin de suflet pt sportul satmarean!

  M-ai suparat! Un satmarean nu face asa ceva ! Cand injura, injura frumos, elegant si la obiect si nu aiurea sa se afle in treaba!!!

  P.S. Nu cred ca esti un om prost si rau.Esti doar suparat pe viata… Ai nevoie doar de o sticla de vin si de o ” hot girl ” , nu-i asa?!…Sau de un dus rece!

  Sa nu mai faci urat, te rog!…

  • Irinel Răspunde

   Sunt de acord cu cele exprimate de @Irinuca.
   Foarte urat!
   Postarea trebuia sa aiba urmatorul continut:

   program COICA(input “primar”, output “puscarie”);
   var i “mandat”, limit: integer “4 ani”;

   begin
   writeln(‘Please enter a limit.’);
   readln(limit “4 milioane euro profit”);
   while i <= limit do
   begin
   write(i, ' '
   "Coica = imputit;
   Eles = idem;
   Muresan = idem;
   Neagu = idem.");
   i := i + 1;
   end;

   end.

   Ps. @Irinuca, te rog sa "fii desteapta" si sa lucrezi numai pentru IP de SUA. Poate chiar pentru Casa Alba. Pe net nu conteza inaltimea! Doar adancimea.

 3. Petronela Si Atat Răspunde

  Asi vrea sa ma inscriu si eu se mai poate iss din alba iulia si am 15 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.