Ultima actualizare: ieri, 18:09

 

Locale

Mircea Govor îl ceartă public pe Dorel Coica în cazul Apaserv

Mircea GovorPreşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, îl ceartă public, într-un comunicat de presă, pe primarul Dorel Coica după afirmaţiile privind refuzul de predare a societăţii Apaserv către Consiliul Judeţean. Govor consideră că patrimoniul municipiului Satu Mare este parte integrantă a judeţului şi administraţia judeţeană nu doreşte altceva decât administrarea lui. Astfel, Govor pare de partea preşedintelui Adrian Ştef, şeful său de la Consiliul Judeţean, în detrimentul colegului său de partid, Dorel Coica, şi-l atenţionează pe primar să nu mai facă „declaraţii neavenite, nefondate şi neelegante”.

Redăm în continuare comunicatul vicepreşedintelui Mircea Govor:

<<Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Mircea Govor, a făcut lumină în cazul eventualei preluări a S.C. Apaserv S.A. de către forul judeţean, precizând că la mijloc este vorba despre o comunicare insuficientă. Mircea Govor, în calitate de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, a ţinut să sublinieze faptul că “a fost, rămâne şi va fi aliatul, colegul şi prietenul” preşedintelui Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD şi primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica. 

“Consiliul Judeţean nu vrea să ia patrimoniul nimănui, cu atât mai puţin al municipiului Satu Mare. Considerăm că patrimoniul municipiului Satu Mare este parte integrantă a judeţului Satu Mare, iar noi dorim doar să îl administrăm. Nimeni nu are de gând să îl înstrăineze. Consiliul Judeţean încearcă o mai bună deservire a primarilor de municipii, de oraşe şi de comune. Pe mine mă interesează şi dezvoltarea satului românesc, a întregului judeţ. Am cerut primarului Dorel Coica şi directorului general al Apaserv, Dan Stegerean, o mai bună colaborare cu primarii din judeţ. Noi, Consiliul Judeţean, suntem direct interesaţi ca primarii de municipii, oraşe şi comune din judeţ să fie mulţumiţi de activitatea Apaserv”, a declarat Mircea Govor. 

          În calitate de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD şi de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Mircea Govor îi recomandă preşedintelui Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD şi primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, mai multă eleganţă în declaraţii.

“În calitate de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD şi de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean îi recomand preşedintelui Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD şi primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, mai multă eleganţă în declaraţii, să nu se pripească. Niciun atac împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, coleg şi prieten administrativ şi politic, şi a Consiliului Judeţean nu îl văd normal. Suntem parteneri şi prieteni în aceeaşi coaliţie. Nu merită ca la nervi să ieşim cu declaraţii neavenite, nefondate şi neelegante. Susţin în continuare o colaborare constructivă între primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, şi persoana mea, respectiv vicepreşedintele Consiliului Judeţean”, a concluzionat Mircea Govor.>> 

 

Pentru o completă informare, redăm declaraţia vicepreşedintelui Govor de la şedinţa din 6 august 2013: „Primăria Satu Mare este acţionar majoritar, are peste 90% din acţiuni, dar pentru că Apaserv a devenit operator judeţean, s-a extins pe tot judeţul, mi se pare normal şi corect ca acţionarul principal să fie Consiliul Judeţean”.

Amintim că primarul Dorel Coica a afirmat astăzi într-o conferinţă de presă că nu cedează Apaservul Consiliului Judeţean deoarece societatea a fost construită de municipiul Satu Mare.

Pentru mai multe detalii:

Primarul Coica refuză să cedeze Apaserv Consiliului Judeţean

 

9 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Nu le ajung banii la judet sau functiile de impartit clientelei politice?Incredibil! Prietenii Govor si Stef sunt impotriva lui Coica?

  • sluga Răspunde

   nu mai sunt posturi la Consiliul judetean pt lingaii lui Govor! cred ca au aflat ca la Apaserv sunt salarii mai mari ca la groapa de gunoi SA!!!
   LA CIOLAN INAINTE !!!

 2. cristi35 Răspunde

  certati-va domnilor. inainte nu era nici o astfel de discutie la nivelul orasului si al judetului, acuma, in loc sa se ocupe cu ceva dezvoltare, tot impart una alta in stanga in dreapta, ce vreti oameni buni sa stricati ce era bine pana acum? Saracul Apaserv isi face treaba, functiona, nimeni nu se ocupa de ei, acuma ce le-o apucat pe USL? ce vor de fapt sa imparta?

  • dr. Ciomu Răspunde

   Inca un exemplu clar de tentativa de acaparare a tot ce e “bun de muls” de catre politicieni. La 6 luni de la momentul in care Ioan Leitner, fostul director Apaserv, omul care a pus cu adevarat pe picioare Uzina de apa, a fost obligat sa demisioneze, lupta pe aceasta societate se ascute. Asteptam sa vedem si victime, ca-n arenele romane, intre gladiatori !!! Paine si circ !!! ca doar suntem neam latin…

 3. nicu Răspunde

  O batalie ptr teritoriu de “vanatoare”.Lui Govor nu- mai ajunge CJ,vrea sa vaneze si pe terenul lui Coica de la municipiu,iar Apaserv are vanat din belsug(proiect in derulare de peste 100 mil.euro plus perspectiva altor investitii bogate).Daca mai vrea sa candideze in 2016 cu sustinere PSD Coica ar face bine sa nu-l refuze pe Govor si sa nu uite ce a patit Anderco.

 4. unul Răspunde

  …ma adresez satmarenilor cu un pic de cultura si cu pretentii de la viata!A sosit timpul ca oameni ca govor asta,stef,silaghi ,cehi,coica,ileys,petric si toti din gasca lor sa fie pusi pe linie moarta,iar apoi sa raspunda pt. ceea ce au facut.Cei enumerati mai sus sunt defapt cei care ne-au condus judetul 23 de ani, sau continuatorii lor.Pe mana lor au ajuns banii satmarenilor,bani care trebuiau sa ajunga in modernizarea ,dezvoltarea judetului,a infrastructurii a invatamantului,sanatatii,intr-un cuvant a creste nivelul de trai si civilizatie al nostru al tuturor!Hai sa nu-i mai votam si sa votam formatiunile de dreapta care se vor forma printr-o coalizare al acestora!Sigur ca si aici sunt unii cu probleme,darr nu atat de mari si de grave si oricum sunt mult mai putine cazuri.SATMARENE TREZESTETE!!!!!

  • Rodica Răspunde

   Aveti dreptate in totalitate. Indivizii mentionati de dumneata trebuie sa plece! Satu Mare merita altfel de conducatori! Isi vor face DNA-ul si ANI datoria?

 5. marele maestru Răspunde

  legat de horia anderco mai sint multe

 6. marele maestru Răspunde

  poate nu se stie triada anderco_orha-(un cotidian din sm)legat de despagubirea terenului ap[artinnd lui orha din municipiu pt care horica facea lobby(era vorba de amplasarea salii polivalente pe acel teren)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.