Ultima actualizare: azi, 12:09
Locale

O mamă şi-a lovit cu pumnii băieţelul de doar 7 luni. După beţie nici nu şi-a amintit ce a făcut

bebelusO tânără, de 18 ani, mamă a 2 copii, este anchetată de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, după ce şi-a lovit cu pumnii şi palmele copilul de numai 7 luni.

Miercuri după-masa, tânăra mamă, se afla singură în locuinţa din Sanislău, cu băieţelul său de 7 luni, fetiţa mai mare fiind la bunică. Femeia, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, a început să-şi lovească băieţelul cu pumnii şi palmele peste cap şi mânuţe, rănindu-l. Văzând comportamentul tinerei  un localnic a apelat numărul de urgenţă 112, iar o patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Petreşti a intervenit de urgenţă la faţa locului.

Copilul avea pe corp urme vizibile de violenţă şi a fost transportat cu o ambulanţă la Secţia Pediatrie a Spitalului Municipal Carei. Mama în schimb, fiind sub influenţa alcoolului, a devenit agitată, recalcitrantă, dar după mai multe ore, când şi-a revenit din starea în care se afla, a cerut să-şi revadă copilul, fără  a-şi aminti că l-a agresat.

Erzsebet M. este cercetată acum de poliţişti pentru infracţiunea comisă, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Tată arestat pentru săvârşirea de acte obscene asupra fiicei minore

 Un bărbat de 45 de ani, din localitatea Sâi, a fost reţinut de poliţişti şi ulterior arestat pentru comiterea infracţiunii...

Închide