Ultima actualizare: azi, 21:33
Locale

Opt bărbaţi s-au întrecut la concursul “Cel mai puternic bărbat” de la Carei

cel mai puternic barbatCea de-a şasea ediţie a festivalului August Fest a debutat la Carei în mod energic cu o spectaculoasă competiţie sportivă, intitulată Cel mai puternic bărbat – concurs regional de forţă, ediţia a 5-a, organizată de Direcţia de Cultură, Sport şi Turism a municipiului Carei, în colaborare cu sala de forţă FitForce.
Luni, 5 august 2013, începând cu ora 18.00, pe terenul de handbal din Parcul dendrologic din Carei, în faţa unui public extrem de numeros, opt concurenţi şi-au pus la încercare toată forţa pentru a demonstra că sunt cei mai puternici barbaţi.
          Concursul a fost împărţit în şase probe, trasul camionului cu promoteriţe, rostogolirea cauciucului de 300 kg, îndreptări cu o maşină plină de fete, ridicarea deasupra capului a unui buştean de lemn de 100 kg, ramatul unui autoturism plin cu fete pe o distanţă de 20m, mersul fermierului – 2 greutăţi de 100 kg, un buştean de 100 kg, o nicovală de 100 kg, un butoi de 120 kg.        
În urma deliberării juriului format din Augustin Negrean, Adrian Nemeş şi Marius Turdean, arbitru: Daniel Mureşan, iată clasamentul:
Locul I    Ladamérczki Zoltan
Locul II   Pete-Komáromy Gergő
Locul III  Goda István
Locul IV  Gere Szabolcs
Locul V    Sebestyén Csongor
Locul VI   Szabo László
Locul VII  Szűcs Sándor
Locul VIII Csekk Sandor
Spectatorii prezenţi au recompansat cu îndelungi aplauze eforturile concurenţilor, care au avut o misiune extrem de dificilă, însă s-au descurcat extraordinar.
Concursul a fost prezentat de Paul Sarvadi.
Premiile au constat în diplome, trofee, sume de bani şi  suplimente nutritive.
  
Sursa: Directia de Cultura si Sport Carei 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
O sătmăreancă se zbate între viaţă şi moarte. Cum o poţi ajuta să supravieţuiască

O sătmăreancă bolnavă de septicemie, internată la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Satu Mare, se zbate între viaţă...

Închide