Ultima actualizare: azi, 11:30
Sergiu Lucian Băbăşan
Locale

Sergiu Băbășan solicită responsabilitate în cheltuirea banului public

Sergiu Băbăşan

Sergiu Băbăşan

Satu Mare plătește pentru salubritate dublu față de Oradea

Prim-vicepreședintele PDL Satu Mare Sergiu Băbășan solicită primarului Municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, să clarifice public pentru sătmăreni modul în care sunt cheltuiţi banii publici pe salubrizare.

În opinia democrat liberalului, primarul Dorel Coica a fost nesincer când a susținut în fața asociațiilor de pensionari că a redus plățile către Florisal cu 40% de la preluarea mandatului. Conform informațiilor publice comunicate de Primăria Satu Mare plățile către cel mai scump operator de salubritate din țară au rămas la același nivel, însumând 11.683.537,64 RON de când a preluat Coica scaunul de primar.

Sergiu Băbășan consideră că taxele și impozitele plătite de către sătmăreni trebuie puse în slujba comunității, orașul având nevoie urgentă de investiții în drumuri, învățământ și sănătate. „Nu ne putem permite să irosim banul public, avem o responsabilitate față de sătmăreni să veghem la modul în care este administrată avuția publică. Solicit ferm Primarului Dorel Coica să ne spună pe ce s-au cheltuit acești bani care au fost plătiți operatorului Florisal”, a menționat Băbășan.

Florisal a încasat necuvenit milioane de lei de la Primăria Satu Mare

Sergiu Lucian a reamintit că prin raportul Curții de Conturi a României s-au constatat la nivelul Primăriei Satu Mare plăţi necuvenite de 2.355.000 RON către Florisal, în anul 2011. Curtea de Conturi a reținut că tarifele pentru serviciile de salubrizare au fost majorate în mod nelegal.

Democrat-liberalul solicită public conducerii primăriei să lămurească majorarea nelegală a tarifelor și care au fost măsurile efective luate pentru recuperarea prejudiciilor cauzate în dauna sătmărenilor.

Raportului Curţii de conturi https://portalsm.ro/2013/02/florisal-a-incasat-necuvenit-milioane-de-lei-de-la-primarie-vezi-care-este-prejudiciul/

Sursa: PDL Satu Mare

13 comentarii

 1. wolf Răspunde

  Băbăşane, te iubim, CĂ CA Tine vrem să fim! GFY

 2. george Răspunde

  Bravo Sergiu asa te vrem.

 3. grigore Răspunde

  Babasan asta e un papagal sinistru cum nu a mai fost unul in politica satmareana. Nu stiu de ce dar nu imi inspira nici cea mai mica incredere!

  • fratele Răspunde

   eu cea mai mare incredere o am in Stef, Sisi si Coica. In Stef pentru ca e sportiv si, se stie, sportivi sunt de incredere, in Sisi pentru ca l-am vazut la DNA si in Coica pentru ca ma va trata in spitalul privat!

  • wolf Răspunde

   @grigore: Poate pentru dai pe dinafara de plin de gunoi si iti tii orice gaura libera pentru a inspira incredere mare pe statul de plata?

   Ziceti fratilor adevarul:

   Pe mine ma pune seful/tata/patronul/primarul/etc sa zic de rau de Babasan!
   Limbricilor!

   Eu recunosc. Sunt un taran care am vazut lumina: Nu vine banul de la seful daca nu ponegresc pe dusmanii dumnealui. Va e greu sa ziceti adevarul???

   GFY

 4. ioan Răspunde

  Mai tineti minte cum turuia boc înainte să-l cunoască lumea cine e cu adevărat?na aşa face limbarita asta de bărbăteşte-an.latră la lună şi nu- bagă nimeni în seama.eşti penibil nene.altă tema in afară de florisal nu mai ai?,de exemplu cum să lupţi împotriva şi să arunci cu laturi într-un partid în Campanie şi apoi să devii membru al acelui partid.

 5. jiji, tata vostru Răspunde

  uite un satmarean fericit!
  Mai Ioane, vad ca pt tine nu-i impovaratoare factura de Florisal si propabil toate iti merg tot mai bine, Sa fii sanatos, desi am eu o banuiala ca esti cam rupt undeva si doar dragostea de partid(USL-ist) te arunca in lupta online! Multi, fara pretentii si saraci cu duhul! Forza USL !!!!

  • ioan Răspunde

   jiji tata,un lucru-ti spun sigur:sa de-a dumnezeu atatea voturi sa aiba usl-ul in satmar cate o sa-i dau eu si toata familia mea.(nu o sa votam niciodata,DA NICIODATA psd-ul)sau vre-o alianta din care acest partid criminal face parte.da nici cu acest patefon defect care este babasan nu o sa votez.a luptat impotriva pdl-ului in campania electorala si imediat dupa aia,a intrat in pdl.dupa ce a facut pdl-ul troaca de porci.asa ca…voteaza=l tu jiji .daca ti-e asa de drag,ia-l nene acasa si f…l.

 6. wolf Răspunde

  Erata.
  Postul de inainte l-am urcat pe net inainte a a-mi citi factura emisa pe numele meu de FLORISAL. Este o factura frumoasa si sanatoasa de 53,72 RON.

  Multumesc FLORISAL!

  Daca n-ar fi ei n-as avea pentru ce trai, as fi fara sens in viata!

  PS. Am citit din greseala si scrisoarea de amor de la APASERV! Pe aceea o tineam sa o citesc la chenzina. Le multumesc si lor din suflet!

  Sa dea boala in miseii care striga hotii si incearca sa puna mana pe ei! Nu sunt de acord sa le platesc stationarea la puscarie deoarece conditiile sunt mai bune acolo decat la mine acasa.

  Sa stea in libertate si sa traiasca din cat le dau eu lunar pe factura!!!!!

  GFY

 7. Dr. Enatescu Răspunde

  @wolf: Draga, te astept diseara la portita, vorba cantecului. Am pregatit un nou cocktail numai pentru dumneata. Cel vechi observ ca nu isi mai face efectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.