Ultima actualizare: azi, 21:48

Black & White Angels, Satu Mare
Locale

Spectacol caritabil pentru copiii autiști, vineri, în P-ța 25 Octombrie

Black & White Angels,  Satu Mare

Black & White Angels

Vineri, 9 august, de la ora 19.00 pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor se va desfășura spectacolul caritabil „Împreună pentru o lume mai bună”.

Evenimentul va marca cinci ani de existenţă a echipei de street dance „Black & White Angels” dar mai are  ca scop şi strângerea de fonduri pentru copii autişti din cadrul Asociaţiei „Sfântul Benedict”. 

În holul Centrului Cultural „G.M.Zamfirescu” va avea loc o expoziţie foto pe tema dansului a lui Dragoş Edmond, întemeietorul echipei „Black & White Angels”. Fotografiile vor fi puse în vânzare iar sumele obţinute vor fi donate copiilor autişti.

Invitaţi la acest eveniment sunt dansatorii de la: Loga Dance School, Passion 4Salsa, Meyo (Oradea) Replay Dance, Studio (Oradea), MrSiid (Salonta), Vlady, Paula Raţ, Csaba Cserey şi gazdele: Black & White Angels şi Black şi White Lil’Angels.

2 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Incepand de la orele 19, pe Platou,incepe un spectacol caritabil in beneficiul copiilor speciali, izolati si captivi in lumea lor interioara, speciala,aproape impenetrabila, coplesitoare pentru suferinta si neputinta parintilor de-a face fata costurilor enorme necesare pt tratamentul unui copil autist.

    Sunt puse in vanzare fotografii realizate de fondatorul clubului de dans Black & White Angels , domnul Dragos Edmond,domnia-sa fiind si initiatorul acestui proiect caritabil de exceptie, sprijinit in demers de cei mai buni dansatori din lume!

    Satmarenii buni – copii,tineri,adulti si bunici cu suflet cald, oameni de afaceri,functionari,asociatii bisericesti si fete bisericiesti cu inima calda,adevarata – demonstrati ca aveti o inima care bate in piept!

    Oameni politici aflati in functii sau cei care ravnesc sa obtina functii/voturi/colegii/alegeri , tineri politicieni de la putere sau opozitie – ACUM ESTE MOMENTUL ! FACETI DOVADA CA VA PASA DE OAMENI fara sa cereti sau sa promiteti nimic.Pur si simplu sa oferiti ajutor FARA SA CERETI SAU SA PROMITETI NIMIC!

    COPIII AUTISTI AU NEVOIE DE AJUTOR ! Nu au timp sa astepte Europarlamentarele ca sa primeasca sprijin.Acum e momentul sa faceti ceva, dragi politicieni! Trebuie sa fiti prezenti pe Platou,sa asistati la spectacol si sa cumparati fotografii si sa donati bani, ca la biserica,la vedere, COPIILOR AUTISTI…Veti fi pusi pe raboj ca ati facut o fapta buna !(Sper ca Asociatia „Sfantul Benedict”sa adune donatiile directe).

    Ora 19 , pe Platou…Cei mai buni dansatori din lume se intalnesc cu cei mai buni satmareni PENTRU O LUME MAI BUNA…PENTRU COPIII AUTISTI -copii frumosi dar speciali,izolati si captivi in lumea lor interioara…

  2. ***** Răspunde

    – Ce nu a functionat ?!
    – Ce a lipsit ca sa fie un succes ?!…

    Organizatorii au facut totul sa fie bine! Dansatorii si-au facut datoria si au dansat pt copiii autisti, ca sa-i ajute ! DJ GAby amintea mereu de scopul spectacolului- era o strangere de fonduri…Toti s-au straduit, au pus suflet,inclusiv satmarenii de toate varstele care au razbit in canicula sufocanta sa fie pe Platou…! Bravo, tuturor!

    Si totusi…?!Pana mi-am dat seama ca ziua de vineri este cauza! Dupa o saptamana de stres si nebunie, toti oamenii normali asteapta si alearga sa-si faca cumparaturile de sfarsit de saptamana si sa ajunga acasa, sfarsiti de epuizare si incordare! Si nu au cum sa mai aiba putere/energie/chef sa se intoarca in oras, in centru, pe canicula…E de inteles, e firesc! Cei cu dare de mana s-au grabit sa evadeze, undeva mai departe de oras!…E cat se poate de firesc!…E de inteles!…

    Nu e nici o problema! In definitiv,important este ca de luni incolo satmarenii buni – copii,tineri,adulti si bunici cu suflet cald, oameni de afaceri,functionari,oameni politici aflati in functii sau cei care ravnesc sa obtina si pe viitor voturi/colegii/functii/ sa castige alegeri/fotolii de deputati/senatori/europarlamentari si etc,VOTURI, tineri politicieni de la putere sau opozitie DORITORI SA-SI CONSTRUIASCA O IMAGINE, sa se impuna votantilor de care vor avea nevoie candva,pur si simplu oameni buni…

    SA DONEZE BANI IN BENEFICIUL COPIILOR AUTISTI ! – copii speciali,multi dintre ei cu un IQ ridicat, cu talente deosebite,speciale, dar izolati si captivi in lumea lor interioara,trista si dramatica pentru parinti,impenetrabila in lipsa banilor, SI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.