Tarifele la Festivalul Vinului Beltiug: 7 lei intrarea, 15 lei meniul

14 august 2013 | 8 comentarii

Conferinta Festivalul Vinului Beltiug (9)Prima ediţie a Festivalului Vinului din Beltiug va avea loc în perioada 17-18 august.

Principalii organizatori au prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, noi detalii despre eveniment, amintind şi de tarifele cerute vizitatorilor. Johann Brutler a precizat că la intrare se va plăti un bilet de 7 lei care va cuprinde o brăţară şi un pahar de sticlă cu care se vor putea face degustări. Mâncărurile vor costa 15 lei, indiferent că este vorba despre grătar, cârnaţ, sau carne de porc cu garnitură, în acest preţ fiind inclus şi 100 de grame de vin.

Organizatorii au pregătit 3.000 de pahare, aşteptându-se la tot atâţia vizitatori.

Primarul comunei Beltiug, Ioan Bartok Gurzău, a afirmat că doreşte includerea zonei Beltiug în patrimoniul UNESCO, fiind singura localitate din Europa cu atât de multe pivniţe. Beltiugul are 690 de case şi 390 de pivniţe.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a declarat că instituţia sprijină acest festival cu 15.000 de lei, promovarea zonelor viticole făcând parte din strategia judeţului Satu Mare.

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (8)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. ccc spune:

  asa vreti sa atrageti vizitatorii cu taxe de intrare???
  sa va fie rusine.

 2. satmarean spune:

  Care strategie a judetului satu mare?

 3. nume spune:

  e foarte buna idea cu biletu de intrare asa va scadea foarte mult nr bronzatilor

 4. alin rentea spune:

  E normal sa ai taxa de intrare la un eveniment. Cine nu poate sa plateasca 7 lei intrarea ,bani pentru care poate degusta vinuri,sa stea acasa.Felicitari organizatorilor

 5. satmarean spune:

  Ai dreptate Alin. Este un eveniment de calitate…sa speram sa existe si in continuare

 6. ccc spune:

  la 3000 de pahare vandute se strang vreo 5000 euro frumoasa promovare. si…apropo un pahar luat en gross costa undeva sub un leu asa ca tot profit se numeste, iar posirca aia de la “nachbil” vanduta cu 20 de euro sticla e cam … teapa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest