Ultima actualizare: azi, 11:56

Barbat lovit de tren
Locale

UPDATE Bărbat ucis de tren. Accident sau sinucidere? (FOTO)

Barbat lovit de trenUn bărbat a fost ucis de tren astăzi în jurul orei 11:00, lângă pasajul de pe str. Botizului din Satu Mare.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei şi a încercat să resusciteze victima însă a fost prea târziu. Bărbatul, a cărui identitate nu a fost făcută publică deocamdată, a fost lovit şi târât zeci de metri, de trenul care circula dispre Gara de Nord spre Gara Ferăstrău.

Bărbatul avea asupra sa o pungă şi şi-a pierdut un pantof când a fost lovit de tren.

Deocamdată nu se ştie dacă a fost vorba despre un accident sau sinucidere.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi efectuează măsurători la faţa locului.

UPDATE: Bărbatul avea 52 de ani

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, victima avea 52 de ani şi a fost surprinsă pe şinele de cale ferată.

“Un bărbat de 52 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost surprins de tren pe şinele de cale ferată. Accidentul s-a produs joi, după ora 11.00, în apropierea Staţiei C.F.R. Satu Mare. 

Victima, aflată pe linia de cale ferată, a fost acroşată de trenul de persoane Satu Mare – Jibou, care circula în zonă. Poliţiştii Biroului Poliţiei Transporturi anchetează la acest moment împrejurările producerii accidentului, din primele verificări nerezultând indicii cu privire la comiterea vreunei infracţiuni asupra victimei”, a precizat IPJ Satu Mare într-un buletin de presă.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.