Ultima actualizare: azi, 20:09
Locale

Călător „pierdut” dintr-un microbuz pe ruta Carei-Tăşnad

 microbuzV. Vlad  de 23 ani din localitatea Tasnad, conducător auto la o firmă de transport persoane, pe ruta Carei-Tășnad,  nu a asigurat ușa de acces in microbus, care era încărcat peste capacitatea acestuia,  fapt pentru care un călător a căzut după aproximativ 50 metri, suferind leziuni corporale ușoare.

          Șoferul a  oprit auto și a purtat o discuție cu pasagerul căzut  după care si-a continuat drumul lăsându-l pe acesta  pe acostamentul drumului si fără să anunțe organele de politie.

          Conducătorul auto este cercetat sub aspectul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală si părăsirea locului accidentului.

Sursa: Poliția Satu Mare

5 comentarii

 1. tasnadeanca Răspunde

  e la ordinea zilei asa cv pe ruta tasnad sm mc daniels dc nu ati scris si numele firmei ,,,,,,soferi se poata ff urat cu pasageri parca nu din bani tai isi iau salarile ,,,,,,cazu de mai de sus e una din putinelele intanplate…:-j da ca de obicei nu se sesizeaza nimeni ….bv ca de data asta ati facuto

 2. Ciprian Marius Pavel Bojan Răspunde

  .ro și gata! Transportul în comun în județ e distrus complet din cauza unor proprietari de firme care nu vor să respecte NIMIC! 😐

 3. Ioan Alexandru Mezei Răspunde

  să nu uităm că TRĂIM ÎN ROMANIA nu in INDIA sau PAKISTAN deoarece numai acolo mai poti auzi asa ceva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Kinga Timea Antal Răspunde

  asa sunt pocaiti al dracului!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i adevarat traim in Romania ca la noi asa se intampla in fiecare data!!!!!!!!!!!!!!!!si nimeni nu face nimica!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Kovacs Attila Răspunde

  nu mi se pare ceva ciudat!in Romania totul este posibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.