Ultima actualizare: azi, 19:42
Sport

Dan Gavrilescu, reprimit în Olimpia, după ce fotbaliștii au votat excluderea sa

dan gavrilescuAtacantul Dan Gavrilescu împreună cu conducerea tehnică și jucătorii și-au rezolvat astăzi, 24 septembrie, problemele apărute în interiorul echipei săptămâna trecută, anunță un comunicat de presă al conducerii clubului.

Părțile și-au rezolvat problemele „în familie” și vor continua împreună pe același drum.

„După ce am fost ascultat de conducere și ulterior, astăzi, am purtat o discuție cu colegii și stafful tehnic în vestiar, s-a dovedit că decizia de zilele trecute a fost pripită și luată la cald. S-au rezolvat disensiunile, mulțumesc colegilor, antrenorilor și conducerii pentru votul de încredere. Le rămân dator printr-un comportament interuman și o evoluție în teren care să îi facă mândri de mine”, a declarat jucătorul, Dan Gavrilescu.

Amintim că Gavrilescu a fost suspendat joi, 19 septembrie, pe motiv de indisciplină. Colegii lui au votat atunci excluderea sa din echipă din cauza comportamentului său.

2 comentarii

  1. Baba Novac Răspunde

    Gavrilescule! Esti un non-valoare si ca jucator dar, mai ales ca om. Pupa-l in cur pe unguru’ Tibi Csik ca ti-a dat si a 100-lea sansa! (La urma urmei oricum o sa pleci cu coada intre picioare…)

  2. ochiul... Răspunde

    Ce-i cu tine ma baba novac,ai vazut ce caracter are in faimous si prin cluburile satmarene?..fest coma,brahash..nu-i de mirare ca pusca matzu-n el in viata de zi cu zi,are represalii de la pateu..alcoolu ii infumura nasu ala mic si se pierde..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Sport
Olimpia a bătut ASA Târgu Mureş (FOTO)

Olimpia Satu Mare a disputat astăzi, pe teren propriu, meciul etapei a III- a a Ligii a II –a la...

Închide