Ultima actualizare: azi, 17:36

vama urziceni
Locale

Mașină furată din Italia, descoperită la vama Urziceni

vama urziceniPolițiștii de frontieră sătmăreni au depistat şi indisponibilizat, la intrarea în țară, un autoturism marca Mercedes Vito în valoare de aproximativ 4.000 de euro, care figurează ca fiind furat din Italia.

Ieri, 10 septembrie, în jurul orei 10.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, s-a prezentat pentru a intra în România, Gavril A., în vârstă de 41 de ani, din județul Suceava.

Acesta conducea un autovehicul marca Mercedes Vito, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare de Italia.

Cu ocazia formalităților specifice pentru intrarea în țară, polițiștii de frontieră au constatat că vehiculul figurează ca fiind căutat pentru confiscare de către autoritățile italiene, din martie 2013.

Șoferul a declarat că mașina aparține unui cetățean italian, iar el a împrumutat-o de la acesta și a adus-o în România pentru a o repara, întrucât este avariată pe partea stângă.

Gavril A. este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt, iar autovehiculul în valoare de aproximativ 4.000 euro a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Sursa: STPF Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.