Ultima actualizare: azi, 12:01
Locale

O angajată de la Draxlmaier era să fie violată în drum spre fabrică. Atacatorul a fost arestat

violPoliția municipiului Satu Mare a fost sesizată, în data 27.09.2013, ora 22,52,  prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către M. Anca de 27 ani din Satu Mare, despre faptul că în jurul orelor 22,30 în timp ce se deplasa pe pasarela pietonală peste calea ferată din Gara Ferăstrău din municipiu, pentru a ajunge la locul de muncă, fabrica Draxlmaier, a fost acostată de o persoană de sex masculin care prin agresiune fizică a încercat să o violeze, victima reușind să fugă de la locul faptei.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de lucrătorii Biroului de  Investigații  Criminale  și  cei  ai  Biroului  de  Ordine  Publică,  a  fost  identificat B. Otto de 38 ani din localitatea Odoreu, ca fiind autorul tentativei de viol comisă asupra părții vătămate M. Anca.

Susnumitul a fost reținut pe bază de ordonanță 24 ore, iar la data de 28.09.2013 a fost prezentat Judecătoriei Satu Mare, care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 zile.

Sursa: Poliția Satu Mare

9 comentarii

 1. Bla Răspunde

  F mare dreptate e la noi in tara, acest om e arestat pe 29 de zile pentru tentativa de viol, iar Marius Balaji care e un violator a fost eliberat dupa 24 de ore.

  • Bandi Răspunde

   Violatorii, criminalii, aurolacii agresivi .. toti sunt pe strazi printre noi ca de multe ori iti este frica sa umblii noaptea pe strazi dar cainii trebuie eutanasiati.
   Bine, fie .. sa fie eutanasiati dar doar impreuna cu aceste persoane. La fel ca si cainii strazii si multi indivizi reprezinta pericol public

  • Jkhgl Răspunde

   Te rog frumos sa nu adaugi comentarii daca nu stii despre ce vorbesti. Multumesc! Cu stima si respect

 2. Rommel Răspunde

  ce legatura are numele de la fabrica respectiva cu atentatul esuat a lui Otto ?? de ce trebuia pomenit numele fabricii ? nu SexMaier este nick-nameul fabrici respective ??? (sex pe banda rulanta… ??? )

 3. Norick Răspunde

  Intrebarea este buna @Rommel..Este o reclama buna pt.fabrica , sau chiar invers?? (Nu veniti la Drexi ca veti fi f…ti deja pe drum…:-)))

  • Norick Răspunde

   Da’ alt nickname n-ai gasit hombre?? Asa furi si din magazine?? Ma-ta nu te-a invatat, ca nu-i frumos?? Sau impreuna exersati obiceiul ? ? ? ?

   • Unu' Răspunde

    Commentul iniíal a fost scris ]n Septembrie 2013! Au trecut 5 ani jumate de-atunci!
    Poate chiar tu l-ai scris, dar ai uitat!
    =)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.