Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Proprietar de BMW implicat într-un accident. Poliţiştii au găsit un pistol în maşina abandonată

pistol gamoInspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost sesizat prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 00:43,  de către L. Gheorghe despre faptul că, la intersecția străzilor Mileniului cu strada Ceahlăului din municipiul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat lucrători ai Biroului Rutier Satu Mare, care au constatat faptul că a avut loc un eveniment rutier cu pagube materiale în care a fost implicat un autoturism BMW, al cărui conducător auto a plecat de la fața locului. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că în buzunarul scaunului dreapta față al autoturismului se afla un pistol cu aer comprimat marca GAMO calibru 4,5 mm, fără muniție, fapt pentru care a fost solicitat sprijinul lucrătorilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

La data de 28.09.2013, în jurul orelor 08:00, s-a prezentat la sediul I.P.J. Satu Mare, numitul F. George de 37 ani din Satu Mare, care a recunoscut că a fost implicat în evenimentul rutier și este proprietarul pistolului cu aer comprimat marca GAMO, calibru 4,5 mm. Față de F. George se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere fără drept de armă neletală supusă autorizării.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.