Ultima actualizare: azi, 21:48

Dr. Paula Mare
Locale

Paula Mare a fost realeasă președinta Femeilor Social Democrate Satu Mare

Dr. Paula Mare

Dr. Paula Mare

Dr. Paula Mare a fost realeasă în funcția de președinte a Femeilor Social Democrate Satu Mare, în cadrul Conferinței Județene, care s-a desfășurat astăzi, 27 septembrie, în sala de ședințe a Muzeului Județean Satu Mare.

Peste 3000 de femei sunt înscrise în Organizația Județeană a Femeilor PSD, iar cele peste 300 de delegate social-democrate au reales-o în funcția de președinte a organizației pe dr. Paula Mare, pentru următorii doi ani. Biroul executiv al organizației județene cuprinde 43 de membri, din care 11 femei au funcția de vicepreședinți. Doina Iura a fost aleasă în funcția de secretar, iar vicepreședinții sunt: Cizmar Claudia, Aurelia Fedorca, Marinescu Cecilia, Maxi Rodica, Motoc Mihaela, Onac Augusta, Rogoz Manuela, Rogoz Viorica, Szabo Maria, Tarba Raluca și Tătar Rodica.

Tot în cadrul conferinței județene a fost aleasă și președinta Clubului Femeilor, în persoana Mirelei Suciu.

Pentru Conferința Națională a Femeilor Social Democrate au fost alese 10 delegate, din care cinci sătmărence și-au anunțat intenția de a candida în Consiliul Național al OFSD.

 

3 comentarii

  1. Tyler Dur Den Răspunde

    Claudiua Ardelean VANDUT FLORISAL! DEMISIA! SPAGARULE!!!
    Satu Mare ORAS FARA OPOZITIE!

  2. gogomanul Răspunde

    vrajala….poza asta e din urma cu vreo 10 ani, femeia arata mult mai naspa, asta-i adevarul in politica falsitate, minciuna si ipocrizie

  3. gogomanul Răspunde

    ma uit la unele poze de partid si-mi amintesc de anii de glorie al contrabandei cu alcool, al casei cu felinare rosii dinspre aeroport si al coruperii oricui , dar nu in ultimul rand al semianalfabetismului si balbaitului precum si al unora care ar trebui sa aiba in permanenta in buzunar ,,super glue” pentru al folosi la legatul cuvintelor si frazelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.