Ultima actualizare: azi, 14:21
dr. Cristian Andrei
Locale

PDL Satu Mare organizează dezbatere pe tema „Violența împotriva femeii”

dr. Cristian Andrei

dr. Cristian Andrei

Organizația de femei a PDL Satu Mare organizează vineri, 27 septembrie, de la ora 17:00, la restaurant Miorița, o dezbatere publică pe tema „Violența împotriva femeii”. Invitatul special al dezbaterii va fi dr. Cristian Andrei.

La fiecare 30 de secunde o femeie din România este victimă a violenței domestice. Indiferența societății se datorează în primul rând acceptării  violenței împotriva femeilor ca pe un fapt minor, atât de către publicul larg, cât și de instituțiile care ar trebui să intervină. Prejudecățile despre femei sunt direct responsabile de această indiferență. 

Violenţa domestică este încă un subiect tabu în România şi femeilor le este frică să vorbească despre coşmarul pe care îl trăiesc în propriul cămin. Este momentul să rupem tăcerea şi să le eliberăm din lanţurile violenţei.

Cei care doresc să participe la discuții sunt așteptați la eveniment.

Un comentariu

  1. marin Răspunde

    Satmaru arde si opozitia se piaptana! Sa va vedem maine in Consiliul Local cum il veti impiedica pe Coica sa prelungeasca contractul cu Florisalul(pe care in campania electorala se lauda ca il va rezilia si va dezpovara satmarenii de jaful lui Puscas)! Acolo sa va vedem, ca de batut v-ati batut cu pumnul in piept si l-ati ,,interpelat,, pe Coica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UDMR vrea referendum la Satu Mare pe tema regionalizării

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, propune organizarea, în 8 decembrie, a referendumurilor locale în şase judeţe din ţară pentru consultarea populaţiei...

Închide