Ultima actualizare: azi, 09:29

poszet
Publicitate

POSZET recomandă sătmărenilor să întâmpine pregătiţi sezonul rece

poszetSezonul rece se apropie şi fiecare dintre noi trebuie să fie pregătit pentru a-l întâmpina cum se cuvine. Este foarte important ca instalaţiile de încălzire să fie supuse unor verificări pentru a nu avea surprize neplăcute în utilizare.

Firma Poszet asigură în baza unui contract de service verificarea şi remedierea oricăror probleme apărute la centralele termice. Este cunoscut faptul că legea impune verificări periodice ale instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale care pot fi efectuate şi de către firme autorizate ANRE, nu doar de către E.ON, compania de distribuţie a gazelor naturale. Ţinând cont de acest fapt, Poszet asigură gratuit verificarea instalaţiei de gaz pentru fiecare contract de service centrale termice încheiat.

De asemenea, firma Poszet asigură şi autorizarea periodică şi obligatorie ISCIR pentru centralele termice. Cei care au un contract ISCIR încheiat cu firma noastră, vor beneficia de o reducere de 10% la prelungirea acestuia în maxim 30 de zile de la data expirării lui. Pensionarii beneficiază de o reducere de 10% în plus.

Compania de distribuţie E.ON nu ezită să oprească furnizarea gazelor naturale dacă nu sunt respectate prevederile legale.

Aşadar, sătmărenii care doresc să obțină autorizarea ISCIR, să încheie un contract de service sau să afle mai multe informaţii legate de întreţinerea instalaţiilor de încălzire, pot contacta reprezentanții firmei Poszet, la numărul de telefon 0742 708 708.

Magazin on-line

Pentru a face mai plăcute şi mai comode cumpărăturile la magazinul nostru de pe str. Bujorului nr. 52, am deschis un magazin virtual care poate fi accesat la adresa web www.instalatorul.net. Comenzile vor fi procesate rapid, iar transportul este gratuit în judeţul Satu Mare pentru comenzi mai mari de 1.500 de lei.

Dorim să vă reamintim că Tombola Poszet 2013, dedicată clienţilor, continuă până la sfârşitul anului. Mai multe detalii puteţi obţine la Magazinul Instalatorul sau pe site-ul nostru www.poszet.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.