Ultima actualizare: ieri, 23:24
Locale

Primăria Satu Mare: Se modifică traseele autobuzelor pe liniile 11 şi 1 barat

transurbanPrimarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel, aduce la cunoştinţă cetăţenilor municipiului Satu Mare următorul anunţ:

Începând de luni 30 septembrie se va relua circulaţia liniei 11 pe vechiul traseu:  după staţia Piaţa mică,  va avea oprire la intersecţia străzilor Rodnei cu Eroilor şi va circula în  continuare pe strada G.Călinescu şi  A. Saligny pâna la capăt de linie, str Ilişeşti. Staţia de la magazinul Lidl se va desfiinţa.

Linia nr. 1 barat va circula între orele 8.30 – 16.30 cu o frecvenţă de 60 minute.

2 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Asta e știre? Vă dau una mai bună: se modifică traseul autobuzului SIMBOTOUR inscriptionat gratis pentru firma viceprimăriței Marcela Papici, de pe străzile Sătmarului până la sediul ANI, unde Marcela va fi așteptată.

    Marcela se află în conflict de interese, după ce Transurban a oferit gratuit spațiu publicitar agenției de turism la care aceasta este asociată. Marcela Papici, în calitate de viceprimar, are atribuții de coordonare a societăţii Transurban, fiind cea care aprobă tot ce mișcă în societate. Viceprimarul și asociata sa din agenția de turism s-au zgârcit să plătească 10 euro/mp. Acum Papici riscă să fie declarată incompatibiliă de Agenția Națională de Integritate și să răspundă penal. Asta e știre, nu prostiile cu linia 11, domnule primar! Ce zici acum despre Eroina Papici?

  2. satmarean Răspunde

    Cica au fost montate 5 banci pe dig. Si 5 cosuri de gunoi. Si va mai plangeti ca primaria nu are proiecte mari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” – „Hai băieţii! Vedete ale fotbalului sătmărean din anii ’50 – ‘60”

Marţi, 1 octombrie, de la ora 14.00, în holul Centrului Cultural „G.M.Zamfirescu” va avea loc manifestarea expoziţională „Hai băieţii! Vedete...

Închide