Ultima actualizare: azi, 13:10
drift
Locale

Șofer din Turulung amendat pentru drifturi în P-ța Libertății

driftDuminică, în intervalul 19.00 – 22.00, poliţiştii Biroului Rutier au acţionat în zona centrală a municipiului Satu Mare pentru disciplinarea şi responsabilizarea conducătorilor auto cu privire la respectarea normelor rutiere.

În acest context a fost sancţionat un şofer de 23 de ani, din Turulung, care, în Piaţa Libertăţii, efectua întoarceri bruşte, manevre prin derapare şi accelera ori frâna brusc.  Tânărul a fost amendat cu 500 de lei.

Un alt şofer, de 41 de ani, din Botiz, transporta persoane în regim taxi fără a deţine atestat profesional. Mai mult, conducătorul auto a folosit în mod abuziv mijloacele de avertizare sonoră şi a transportat pasagerii în picioare, pe geamurile laterale ale autoturismului. Şoferului i-a fost aplicată o amendă de 960 lei, iar pasagerii, un bărbat de 28 de ani şi o tânără de 23 de ani, au fost sancţionaţi cu amenzi în cuantum de 200 de lei, pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Draxlmaier vrea să ia un credit de 65 milioane euro

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) pregăteşte un împrumut de până la 65 milioane euro către producătorul german de...

Închide