Ultima actualizare: azi, 21:42
Baie nocturnă la AQUASTAR
Publicitate

Baie nocturnă la Aqua Star, sâmbătă, 19 octombrie

Baie nocturnă la AQUASTAR

Baie nocturnă la AQUASTAR

Aqua Star continuă seria evenimentelor originale din timpul verii, beach party-urile de la aqua park fiind pe gustul clienților, iubitori de distracție și bălăceală.

Sâmbătă, 19 octombrie, puteți veni în gașcă pentru a vă distra în stilul Aquastyle. Veți avea parte de muzică, dans, bălăceală și cocktail-uri delicioase.

Atmosfera și distracția va fi asigurată de Dj OLI, iar invitații speciali ai serii vor fi Loga Dance School care vă vor iniția în lumea dansului prin pași latino de salsa, bachata și merengue.

Baia nocturnă începe la ora 22:15 și durează până la ora 2:30. Primele 30 de fete beneficiază de un cocktail GRATUIT. Atenție, locurile sunt limitate!

Bilet de intrare: 25 RON/persoana
Rezervări și informații puteți obține la numărul de telefon 0748 058 414 sau direct de la fața locului.
Atmosfera magică a nopților de toamnă petrecute cu o baie nocturnă la Aquapark-ul Aqua Star Satu Mare garantează experiențe de neuitat pentru vizitatorii dornici de distracție.

VĂ AȘTEPTĂM!

Aqua Star – Imperiul Apelor este situat în Satu Mare, pe str. Gorunului nr. 8 iar pentru toate noutăţile, accesaţi www.aquastarsatumare.ro

Un comentariu

  1. deejay

    Pregatiti berea si cocktailul.. acolo vom fi 😀

Comentariile sunt dezactivate.
Mai multe despre Publicitate
Bălăceală meritată la Aqua Star

Aqua Star premiază rezultatele bune la învățătură! Vino la aquapark și prezintă carnetul de elev. Dacă ai primit în luna...

Închide