Ultima actualizare: azi, 10:10

Locale

Sătmăreanul Gardoș a fost titular cu Estonia. România va juca barajul pentru Mondialul din Brazilia!

Florin GardosNaționala României de fotbal a învins marţi seară reprezentativa similară a Estoniei cu scorul de 2 -0 (Marica 30, 81). În urma acestui rezultat dar și datorită victoriei Olandei în Turcia (2 – 0), România termină Grupa D pe locul II cu 19 puncte, la 2 puncte deasupra Ungariei care a terminat pe III. Sătmăreanul Gardoș a fost titular iar România va juca barajul pentru Mondialul din Brazilia 2014.

 „Gardoş are șansa să demonstreze că România se poate baza pe el”, a declarat înainte de meci fostul mare antrenor român Emeric Ienei. Florin Gardoș a fost integralist și a avut o evoluție bună, fără să iasă însă în evidență în mod deosebit. Totuși, sătmăreanul a fost avertizat cu un cartonaș galben în minutul 65, la o fază în care a fost constrâns să faulteze la mijlocul terenului pentru a-și salva echipa de la un atac periculos al oaspeților.

Fost jucător al echipei Someșul Satu Mare, Gardoș are 24 de ani și este în acest moment jucătorul formației Steaua București. Fundașul central sătmărean este considerat unul dintre cei mai buni jucători din țară pe poziția sa.

România își va afla adversarul pentru baraj la data de 21 octombrie. Tricolorii pot întâlni Portugalia, Croația, Grecia sau Ucraina. Cele două meciuri de baraj se vor juca la data de 15 și 19 noiembrie. 

Radu DĂRĂBAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.