Ultima actualizare: azi, 09:53
Locale

„Cel mai puternic polițist din România”, sâmbătă, la Satu Mare

afispolitieCompetiția sportivă CEL MAI PUTERNIC POLIȚIST DIN ROMÂNIA s-a născut la inițiativa unor polițiști din Satu Mare, membri ai Sindicatului Național al Agenților de Politie. Această idee a fost pusă în aplicare într-un parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne si cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și a Primăriei Satu Mare. Competiția va avea loc sâmbătă, în municipiul Satu Mare, la sala de sport a Clubului Sportiv Municipal de pe strada Ady Endre, începând cu ora 09:00 și se va desfășura pe tot parcursul zilei.

CEL MAI PUTERNIC POLIȚIST DIN ROMÎNIA este primul concurs de CROSSFIT organizat în țara noastră. De ce CROSSFIT? Am ales această ramură a fitness-ului deoarece îmbină elemente de anduranță, forță, viteză, putere, rapiditate ș.a.m.d. necesare activității zilnice a polițiștilor. În țara noastră, acest program de fitness este la început față de celelalte țări unde a cunoscut o dezvoltare rapidă, încă din 2003-2005. De aceea am invitat polițiști din mai multe țări care vor face o demonstrație, undeva spre mijlocul zilei, spre deliciul spectatorilor, care vor vedea în premieră ce înseamnă să vezi profesioniști practicând acest sport.

Concursul este unul național, la care vor participa atât polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție din țară, cât și polițiști de frontieră, la cele două categorii de vârstă, de sub 35 ani și peste 35 ani.

Obiectivul organizării acestui concurs, cu ușile deschise pentru public, este de a atrage atenția asupra necesității pregătirii fizice a polițiștilor dar și pentru a arăta societății că Poliția Română și Poliția de Frontieră Română are capacitatea de a asigura un climat de ordine publică și că poate interveni eficient ori de câte ori vor exista amenințări la adresa valorilor sociale ocrotite de lege.

La acest eveniment sportiv a fost invitat și ministrul Radu Stroe, șeful Inspectoratului General al Poliției Române și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră Române dar și reprezentanți ai autorităților locale.

Programul zilei de 05.10.2013:

09:00-10:00 Festivitatea de deschidere a competiției sportive

10:00-16:30 Desfășurarea concursului „Cel mai puternic puternic polițist din România”

12:00-13:00 Demonstrație a polițiștilor invitați din străinătate

17:00-17:30 Stabilirea clasamentului, Decernarea premiilor 

18:00 Conferința de presă la Hotelul „Aurora” urmată de un dineu la restaurantul din incintă

Sursa: SNAP 

4 comentarii

  1. Anonim Răspunde

    buna, stiti cumva ce exercitii, ordinea si in cat timp trebuie facute?

  2. Deiac Răspunde

    Buna ziua eu va pot informedaca vreti sa gasiti o sursa de trafic de tigaret din ucraina . Daca vreti putetii gasi la famili Sasarean Grigore si Sasarean Maria din loc. Halmeu din centru au o mare cruce ìn gradina lìnga drum . Casa ìi vopsita cu culoare verde . Acolo se string totii cei ce merg ìn ucraina ìn fiecare seara pe la 22h sau 23h dupa care Sasarean Grigore ìi duce pe totii ìn ucraina . Sasarean Maria le da chiar bani si alcol. Ìn aceasta familie sìnt foarte multe furate de baiatul lor Nelu. A furat multe materiale din franta, anglia, spania si acuma din austria . A fura multe piese de tractor de masina di ìnca multe multe altele . Acolo e casa de alcol , tigari si furturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sindicaliştii trag un semnal de alarmă: Nemulţumirile la adresa guvernării se acutizează!

Secretarul Cartel Alfa Satu Mare, Vasile Dârle, prim-vicepreşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie "Spiru Haret", Ioan Drăgan, care este și președinte...

Închide