Ultima actualizare: azi, 14:17
Locale

Cinci sătmărence fac parte din Consiliul Național al OFSD

OFSD Satu MareSambata, 12 octombrie, la Iasi, a avut loc Conferinta Nationala a Femeilor Social Democrate, cea mai importanta organizatie politica de femei din Romania. Din partea judetului Satu Mare au participat  46 de reprezentante a organizatiilor de femei a PSD Satu Mare, din care cinci delegate au fost alese membre in Consiliul National al OFSD: dr. Paula Mare, Manuela Rogoz, Aurelia Fedorca, Rodica Maxi si Mirela Suciu.

 Evenimentul a fost prilejuit de alegerea noii structuri de conducere a Organizatiei de Femei a PSD. In functia de presedinte al acestei organizatii a fost reconfirmata d-na Rovana Plumb.

In cadrul conferintei s-au pus bazele transformarii OFSD in forta care schimba conditiile de viata si de munca ale femeii in Romania. Sunt pasi importanti pe care societatea romaneasca trebuie sa-i faca pentru ca femeia in Romania anului 2020 sa aiba drepturi depline, sa fie protejata de orice fel de discriminare de gen, sa se bucure de toate formele de sprijin de care are nevoie pentru a-si sustine simultan cariera si familia, pentru a-si proteja sanatatea si a-si pune in valoare abilitatile , pe intreg parcursul vietii.

In cuvantul sau, presedintele PSD, Victor Ponta, s-a  aratat pe deplin multumit de intreaga activitate a membrelor OFSD, multumindu-le  pentru toti anii în care au luptat de fiecare dată în prima linie a PSD.

În context, primul ministru a precizat că, în politică, are mai multă încredere în femei decât în bărbati deoarece “loialitatea, combaterea ideii de trădare, de oportunism“ sunt mai apropiate de ele.

Un comentariu

  1. Hot news Răspunde

    Wow! Super interesant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.