Ultima actualizare: azi, 19:42
Locale

Consiliul Județean va închiria spații în Policlinica Veche. Vrea chirie de 4.000 euro/lună

policlinica veche (1)Consilierii județeni au aprobat în ședința de astăzi proiectul de hotărâre care prevede închirierea unor spații din Policlinica Veche.

Președintele Adrian Ștef și vicepreședintele Mircea Govor au explicat că spațiile în suprafață de 178 mp vor fi scoase la licitaţie publică prin strigare firmelor specializate pe servicii medicale.

Practic, spațiul fostei farmacii va fi scos la licitație tot pentru o farmacie, iar în partea apropiată de lângă aceasta se dorește închirierea de spații pentru servicii precum computer tomograf, RMN, endoscopie, colonoscopie, mamografie. Firmelor interesate li se oferă spații în care să-şi monteze aparatura. În ambulatoriu nu vor fi cabinete medicale particulare, ci doar cabinetele aparţinând Spitalului Judeţean.

Mircea Govor a explicat că aceasta este soluţia cea mai bună întrucât se oferă servicii complete într-un singur loc şi se mai percep bani pe chirie.

Nu avem aparatură de ultimă generaţie, vom aduce aici firme cu aparatură, nu mai trebuie să aducem noi bani, o să beneficiem şi de chirie. Nu avem de unde să cumpărăm aparate de milioane de euro„, a declarat vicepreşedintele Mircea Govor.

Vicepreşedintele CJ estimează că valoarea chiriilor va începe de la 4.000 de euro/lună pentru toate spaţiile.

3 comentarii

  1. ccc Răspunde

    Oare cine va fi marele „arendas” al policlinicii reabilitate cu aproximativ 6,6 milioane lei???

  2. vatra Răspunde

    rusine politlinica privata????????????????????sau de stat sau strada coica?????????/dam banu pentru particulari pe bani mei ?????eu platesc si platesc si platesc alti se inbogatesc si cind ajung sa ma inbolnavaesc iar eu sint care imi cumpar seringa medicament si consultatii gratuite la ???dumnezeu

  3. ZSOLTI Răspunde

    comunistii au construit policlinica pentru toti si la cei cu bani si fara bani reabilitarea sa facut din bani publici banii nostrii pentru sanatatea contribuabilor si nu ca o afacere imobiliara privatii nu au decat sa si construiasca pe banii lor ca nu le plang de mila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Taxa pe botoşei a fost revocată

Taxa pe botoşei a fost revocată astăzi de Consiliul Judeţean Satu Mare, aleşii votând în unanimitate proiectul de hotărâre după...

Închide