Ultima actualizare: ieri, 21:42
Locale

Două pistoale cu două încărcătoare găsite la balastiera Apa

arme gasiteÎn  data de 17.10.2013, orele 18,47, am fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat de 57 ani din comuna Apa, județul Satu Mare, despre faptul că pe marginea drumului de acces spre Balastiera Apa, a găsit două pistoale şi două încărcătoare. Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat cele două arme , fiind vorba de un pistol cu gaze, calibru 9 mm, un încărcător conținând 7 cartușe și un pistol cu gaze, calibru 9 mm si un încărcător aferent conținând 3 cartuşe calibru 9 mm.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că deținătorii armelor sunt P. Natalia şi P.Iancu, din municipiul Baia Mare, care au  reclamat furtul acestora, la IPJ Maramureș,  în cursul zilei de ieri 17.10.2013. Armele şi muniția au fost ridicate de la fața locului urmând a fi predate S.A.E.S.P. Maramureș.

Un comentariu

  1. Norick Răspunde

    ” un pistol cu gaze, calibru 9 mm si… un pistol cu gaze, calibru 9 mm ”
    N-ar fi fost mai usor 2 pistoale cu gaze, calibru 9 mm ?? :-)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sătmarul a dat doi fotbaliști care costă peste 1.000.000 de euro! Cine sunt aceștia

Județul Satu Mare a dat doi jucători care costă peste 1.000.000 de euro. Conform site-ului de specialitate german transfermarkt.de, punctul...

Închide