Ultima actualizare: azi, 12:44
Locale

Auchan Satu Mare se deschide la începutul lui decembrie. Vezi gama de produse

auchanHipermarketul Auchan Satu Mare isi deschide portile pentru satmareni miercuri, 4 decembrie, la ora 10.00, in locul fostului hipermarket Real.

Iata ce spun reprezentantii companiei despre noul market din Satu Mare:
Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de 35.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici. Auchan Satu Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.
În domeniul nealimentar, Auchan Satu Mare a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, universul multimedia, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.
Accesul la Auchan Satu Mare, situat în Centrul Comercial Arcade Satu Mare, este unul simplu şi rapid atât pentru locuitorii din oraş dar şi pentru cei care tranzitează zona, graţie multiplelor modalități de transport în comun. Pentru cei veniţi cu maşina, centrul dispune de o parcare gratuită de 925 de locuri de parcare.

9 comentarii

 1. Florica Condor Răspunde

  Astept cu nerabdare deschiderea noului hipermarket.Sper sa fie pe masura REALULUI sau mai sus.Doresc noului market sa aiba vinzari multe ,clienti multi satisfacuti de produsele cumparate.

 2. Tohotan Alexandru Răspunde

  sunt ferm convins ca va fii unul super ok bravo!!!!!!

 3. Crina Erdei-Cuha Răspunde

  este foarte frumos inauntru :)…..foarte multe lucruri frumoase

 4. Vasile Răspunde

  Am mai fost prin Auchan in Cluj-Napoca si Bucuresti: fata de Real am gasit o varietate mult mai mare de produse, la o calitate mai buna si la un pret mai mic.

 5. Roby Roby Răspunde

  abia astept

 6. Roby Roby Răspunde

  abia astept

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.