Ultima actualizare: ieri, 22:20
Publicitate

GAL Zona Sătmarului: Ultimele fonduri din Programul LEADER pentru depunerea de proiecte aferente măsurii 421 „Implementarea proiectelor de cooperare”

gal zona satmaruluiAsociația Grup de Acțiune Locală Zona Sătmarului anunță lansarea primei sesiuni de cereri de proiecte pentru Sub-măsura 41.421 „Implementarea proiectelor de cooperare”, sesiune de primire deschisă din data de 02 decembrie 2013 până în data de 31 ianuarie 2014.

Beneficiarii eligibili pentru sprijinul acordat prin Măsura 421 sunt: Grupuri de Acţiune Locală beneficiare ale Măsurii 431 – Sub-măsura 431.2 “Funcționarea Grupului de Acțiune Locală, dobândirea de competențe și animarea teritoriului” care au încheiat contract de finanțare cu APDRP în cadrul acestei submăsuri; Alte persoane juridice organizate în conformitate cu abordarea LEADER care își desfășoară activitatea pe teritoriul unui Grup de Acțiune Locală beneficiar al Măsurii 431 – Sub-măsura 431.2 “Funcționarea Grupului de Acțiune Locală, dobândirea de competențe și animarea teritoriului”, care are încheiat contract de finanțare cu APDRP în cadrul acestei sub-măsuri.

Fondurile disponibile pentru Măsura 421 sunt de 40.000 euro. Suma minimă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect este de 5.000 euro, Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este de 40.000 euro

Totodată, pe pagina de internet a Gal Zona Sătmarului (www.galzonasatmarului.ro) şi pe site-ul Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (www.apdrp.ro) a fost publicată ultima variantă a Ghidului Solicitantului, aplicabilă pentru depunerea proiectelor din această sesiune. Solicitanţii trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent Măsurii 421 din PNDR, cu menţiunea că vor fi eligibile acele proiecte care vor fi implementate pe cuprinsul teritoriului aferent Grupului de Acţiune Locală Sud-Vest Satu Mare.

Verificarea conformităţii şi eligibilităţii cererii de finanţare sunt realizate de către experţii GAL, iar selecţia proiectelor se realizează la nivelul GAL de către Comitetul de Selecţie format din 7 membri.

Documentele justificative pe care trebuie să le depună solicitantul odată cu depunerea proiectului sunt menţionate în Ghidul Solicitantului cu menţiunea că solicitanţii ce depun proiecte care prevăd lucrări de construcţii şi/sau montaj sunt obligaţi să ataşeze la Cererea de Finanţare şi Proiectul Tehnic.

Depunerea proiectelor se va face la sediul Gal Zona Sătmarului situat în localitatea Micula, str. Principală nr. 239, judeţul Satu Mare, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-14:00.

Mai multe informaţii se pot solicita la Asociaţia Grup de Acțiune Locală Zona Sătmarului, tel/fax: : 0261-828542, e-mail:[email protected], [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Publicitate
Anunţuri lichidări judiciare Comcas LJ 2000 SPRL

COMCAS LJ 2000 SPRL cu sediul în Satu Mare str. Ioan Slavici nr.13, jud. Satu Mare, înregistrată la UNPIR sub...

Închide