Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Careian cercetat pentru ultraj după a amenințat un polițist de frontieră

tir-controlUn bărbat de 33 de ani din Carei, este cercetat pentru ultraj de către polițiștii de frontieră după de a adresat amenințări directe unui polițist de frontieră din cadrul PTF Urziceni.

 Sâmbătă, în jurul orei 14.00, s-a prezentat pe sensul de intrare in România, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, jud. Satu Mare, cetățeanul român Cătălin V. de 33 de ani, din localitatea Carei, conducând o autoutilitară marca Mercedes, înmatriculată în România.

La controlul de frontieră efectuat în comun cu autoritățile maghiare, bărbatul a prezentat o factură pe care era înscrisă cantitatea de 1.500 kg mere.

În urma controlului efectuat s-a constatat că în autoutilitară se afla o cantitate mult mai mare de mere decât cea înscrisă în factură, și anume 3,5 tone, fapt pentru care nu i s-a permis ieșirea din Ungaria cu această cantitate.

După aproximativ 30 de minute, bărbatul s-a prezentat din nou la controlul comun de frontieră conducând o altă autoutilitară înmatriculată în Satu Mare.

Cu această ocazie, Cătălin V. a adresat amenințări directe la adresa șefului de grupă din cadrul P.T.F. Urziceni.

În cauză s-a întocmit lucrare penală pentru săvârșirea de către Cătălin V. de 33 de ani din Carei, a infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută și pedepsită de art. 239, aliniatul 1, conform Codului Penal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.