Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Seara Designerilor: ”Moda este Artă!” (FOTO)

Seara Designerilor 2013 (25)Seara Designerilor a adunat sute de sătmăreni, sâmbătă seara, în cortul Hotelului Dana, veniți pentru a asista la prezentarea celor mai noi colecții ale designerilor sătmăreni.

Seara Designerilor a ajuns în acest an la a treia ediție, organizatori fiind Primăria municipiului Satu Mare, Hotel Dana și designerii sătmăreni. Aseară au fost prezentate trei generații diferite de designeri sătmăreni, 10 colecții distincte, 10 concepte artistice diferite.

Evenimentul a fost prezentat de actrița Anca Similar și designerul Cosmin Mureșan care a dat citire și mesajului primarului municipiului Satu Mare, Dorel Coica.

Seara Designerilor a oferit publicului spectator o varietate de stiluri și moduri de abordare stilistică, încercând să insufle ideea ”Moda este Artă!”.

Creațiile Ancăi Tomșa au fost primele prezentate pe podium. Colecția ”Revelație” a combinat stilul rock dat de ținte, fermoare, lanțuri metalice și piele, cu detalii ale portului popular oșenesc.

Noua colecție ”AlinKa” a Alinei Fîrte a fost menită să seducă și să pună în valoare feminitatea și senzualitatea. Flamboaiantă, luxoasă, elegantă, glamour… de Oscar!

Ciprian Crăciun a prezentat colecția ”Toamnă bacoviană”, formată din 12 piese adresate bărbaților, inspirată din melancolia anotimpului ploios.

Colecția ”My demons… my angels” a creatoarei Ioana Călin a vorbit despre iubire în toate formele ei: de la pasiune nebună la iubire pură.

Colecția ”Black Magic Egypt”, concepută de Cosmin Mureșan, a adus pe podium o selecție de piese de lenjerie spectaculoase. Realizate din materiale prețioase, piesele reunesc pe fiecare dintre ele tehnici de imprimare prin presare și broderii manuale cu pietre, cristale și elemente lucioase. Cosmin Mureșan, creative director la celebrul brand Cătălin Botezatu, pregătește pentru 2014 o colecție pentru Birmingham Fashion Week.

Colecția lui Zsolt Popa a fost inspirată de femeia puternică vs. fragilă și rebelă, cu accente de blană, culori închise, piele de reptile, piele lăcuită.

Piesele de bază ale colecției ”Dragonfly”, a Zitei Pop, au fost rochia și fusta mini, decorate cu linii și broderii, fermoare, cu ușoare tente futuriste care au completat viziunea eclectică a colecției.

Colecția reunită a Monicăi Ștrango și Mihaela Pastor a depășit limitele realului, piesele jucând la granița inconștientului.

Conceptul colecției vestimentare ”Natural Resources” a creatoarei Georgia Ciontoș – GxGia este o revoltă împotriva exploatării resurselor naturale în exces. Colecția este dedicată femeii preocupate de mediu, căreia îi place stilul excentric și unic.

Alena Ignătescu a prezentat  colecția ”Slow fashion”, un concept care a devenit mișcare. Linia este una vintage, specifică perioadei anilor `20, cu silueta cilindrică, androidă și franjuri atât de specifici acelei perioade.

Seara Designerilor s-a încheiat în aplauzele spectatorilor iar organizatorii au oferit un pahar de șampanie la after-party!

Foto: Ciprian Suciu

 

7 comentarii

  1. Sandu Răspunde

    Ramona da jos celulita, ca si Marcela arata mai bine decat tine !

  2. Ramona Stef Răspunde

    Daca dintre atatea poze cu manechine tinere singura vizibila este Ramona Stef,asta inseamna ca ea sigur deranjeaza anumite Sande",si se afla in Top!

  3. Hosu Sebi Răspunde

    foarte la moda sa iti expui tatele pe net.bv fetelor:))

  4. Cristina Stan Răspunde

    Some guys really love tits.

  5. Hosu Sebi Răspunde

    everyone loves tits.da moda nu presupune asta:P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.