Ultima actualizare: azi, 11:05
Locale

A încercat să-și scoată copilul din țară ascuns sub pătura

femeie peteaO femeie în vârstă de 36 de ani este cercetată de polițiștii de frontieră pentru că a încercat să își scoată fetița de numai 9 luni din România, ascunsă sub o pătura.

Joi, 14 noiembrie, în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, pe sensul de ieșire din țară, s-a prezentat un microbuz înmatriculat în Maramureș, în care se aflau mai multe persoane.

Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din România, la controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au descoperit, pe bancheta din spate, ascunsă în brațele unei femei, sub o pătură, o minoră.

Polițiștii au efectuat verificări și au constatat că este vorba de o mama si copilul ei de 9 luni. Femeia, Elena L., în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în județul Sălaj, a declarat ca s-a întors în țară în urmă cu câteva zile, iar aseară intenționa să plece înapoi în Franța.

Cum însă nu avea un document de călătorie valabil pentru minoră (doar certificat de naștere), a ținut fetița în brațe și a acoperit-o cu o pătură, sperând că astfel va trece frontiera fără a trezi suspiciuni autorităților. 

Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria femeii și a fiicei sale și o cercetează acum pe Elena L. pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la tentativa de ieșire din țară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

2 comentarii

  1. Stelica Marincat Răspunde

    Bravo pedecuta

  2. Stelica Marincat Răspunde

    Bravo pedecuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Luni începe amenajarea parcării ecologice pe b-dul Cloșca

Primăria Satu Mare aduce la cunoștința sămărenilor că, luni, 18 noiembrie,  vor începe lucrările de amenajare a parcării ecologice situate...

Închide