Ultima actualizare: azi, 18:13
Locale

PDL Satu Mare pichetează Prefectura. Marțea neagră a bugetului USL

Andreea Paul, Petre Muresan (4)Conducerea PDL Satu Mare organizează marţi, de la ora 16:00 un miting de protest împotriva proiectului legii bugetului pe 2014. Protestatarii vor porni de la sediul partidului din Piaţa Libertăţii şi se vor deplasa spre Prefectură.

Anunţul a fost făcut astăzi într-o conferinţă de presă de către deputatul Andreea Paul, aceasta criticând în termeni duri proiectul bugetului, apreciindu-l ca fiind păgubos, cinic, birocratic şi electoral.

Am luat atitudine şi am depus 84 de amendamente la bugetul pe 2014, cu accent pe stimularea investiţiilor, crearea de locuri de muncă, onorarea obligaţiilor legale faţă de români. În ce priveşte judeţul Satu Mare am urmărit patru obiective: infrastructura, turismul, dezvoltarea de centre de afaceri şi educaţia„, a declarat Andreea Paul.

În opinia sa, procesul de descentralizare înseamnă de fapt „judeţenizare” şi „pesedizare”, scopul fiind întărirea mafiei şi baronilor locali.

PDL Satu Mare declara marţea neagră a bugetului USL. Vom organiza un miting în faţa prefecturii la orele 16:00 şi invităm toţi sătmărenii care cred şi simt că merită o viaţă mai bună şi că trebuie scoasă ţara din ghearele mafiei PSD, să ni se alăture. Plecarea va fi din faţa sediului PDL şi ne îndreptăm către Prefectură„, a mai afirmat deputatul. 

4 comentarii

 1. matroz Răspunde

  Putem sa-i „pichetam”putin si noi,cei vesnic multumiti de guvernarea lor?
  Nu mai au rusine!Il vrem pe fratele Basescu…matroz.

 2. cetatean Răspunde

  D-l Basescu are perfecta dreptate si face bine ca arunca bugetul inapoi, ca mafiotii astia de PSD -ist ne trage pielea de pe carne cu taxele lor,pentru a avei ei din ce sa fac camoanie anul viitor.
  Foarte bine face PDl-ul ca picheteaza prefecura , a-r trebui demis toti si din administratia locall din Satu Mare in frunte cu Coica Govor Stef (sisi alias Silaghi) si mafiotii din spatelel lor JOS USL JOS cu Hotia din ROMANIA.

  Sa iesti cat mai multi maine si sa se strige DEMISIE GUVERN!!!

 3. Cocojumbo Răspunde

  Hau hau, Bau bau…..Gunoiera vesela ia atitudine. Dupa o vacanta de citeva luni de zile in care nu am avut parte de nici un comentariu delicvent al acestei d-ne acum s-a gindit sa ia din nou ..cuvintul. Oare ce crezi ca te face mai credibila de aceasta data? Noi stim de fapt cine esti.

 4. Galiano Răspunde

  cu cit mai multe prostii se posteaza cu atit mai repede o sa fie bine in Romania …nu de idioti are nevoie o societate ci de ideii in folosul societatii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Petre Mureşan: Asistăm la o imagine apocaliptică. Primarul Coica: Îndreptăm ciorile spre PDL

Preşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan, a criticat astăzi, într-o conferinţă de presă, modul în care intervine primăria în problema...

Închide