Ultima actualizare: azi, 12:02
Locale

Patronul Florisal spune că firma este pregătită pentru deszăpezire

Radu Roca, Ghe. Munteanu, Dorel Coica, Vasile Puscas, Ioan Precup (5)Patronul Florisal, Vasile Puşcaş, a afirmat, astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută alături de conducerea Primăriei Satu Mare, că firma este pregătită să intervină pentru deszăpezire, fiind anunţate ninsori începând de marţi.

Firma a pregătit 500 de tone de clorură de sodiu şi 56 de tone de clorură de magneziu, având şi personalul pregătit.

El a explicat că intervenţia se va face gradual, pe mai multe nivele, prioritare fiind podurile şi arterele principale. Sătmărenii sunt rugaţi să parcheze doar regulamentar pentru a nu împiedica accesul utilajelor de deszăpezire.

Primarul Dorel Coica a ţinut să mulţumească firmei UNIO pentru înţelegere, zăpada adunată de pe străzi urmând să fie depozitată în locul fostei gropi de gunoi de pe str. Odoreului.

Costurile estimate pentru deszăpezire sunt cuprinse între două şi trei milioane de lei, în condiţiile în care la nivelul drumurilor judeţene suma este de patru milioane.

4 comentarii

 1. popescu Răspunde

  Puscas si Munteanu,sunt singurii pregatiti si destepti de la aceea masa. Cu aceptul de la mediu basculati in raul somes zapada curata ( doar cea curata)/. Astfel veti fi si eficienti si ieftini. Ma ascultati este bine nu ma ascultati si asa va fi bine dar macar ganditiva la aceasta varianta. Succes

 2. maxx Răspunde

  Dar unde sunt baietii care stau linga UTB-uri de 100 de ani,revopsiti,ca si cind a venit tata Ceusescu la control?Va rog sa puneti poza!

 3. Cozma Răspunde

  Florisal este cel mai mare jaf din istoria municipiului Satu Mare. Au secatuit orasul, tocmai de aceea nu avem bani de drumuri, de un nou nou pod, de locuinte la tineri! HOTILOR! Sa va fie rusine cu Coica si ungurii care va sustin in frunte!

  • Bandi Răspunde

   “Sa va fie rusine cu Coica si ungurii care va sustin in frunte!”
   Ungurii? Sa nu imi spui ca doar “ungurii” au fost la vot.
   Ar fi vremea deja sa punem deoparte prostiile astea cu natiunea, limba vorbita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.