Ultima actualizare: azi, 22:38

Locale

PMP va fuziona cu FC. Laura Bota speră să obţină peste 10% la europarlamentare

pmp,-daraban-simona-laura-bota,-romeo-pop,--(1)Conducerea PMP Satu Mare a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă că noul partid va fuziona cu Forţa Civică a cărui preşedinte este Mihai Răzvan Ungureanu şi vor avea listă comună la alegerile europarlamentare de anul viitor.

Mai multe detalii despre fuziunea şi modul în care vor afecta cele două organizaţii locale vor fi făcute publice după semnarea acordului politic, peste o lună.

Preşedintele PMP Satu Mare, Laura Bota, a spus încă că sediul partidului va rămâne cu siguranţă în actualul sediu PMP, ea sperând să obţină peste 10% la europarlamentare, la nivel de judeţ.

De asemenea, ea a anunţat că la Colegiul Naţional al PMP ce s-a desfăşurat la Braşov, filiala judeţeană Satu Mare a fost prezentată drept una fruntaşă iar organizaţia de femei din Satu Mare este pe primul loc pe ţară.

 

7 comentarii

 1. spagatul Răspunde

  inca nici macar o remarca orala la adresa Laurei Betisor (diminutivul lui Bota)?

 2. demon Răspunde

  prea multe, mult prea multe partide deja.Pmp,ppdd,fc,udmr,pnl,psd,pdl….
  Din pacate nici una nu deserveste poporul.

  • Cocojumbo Răspunde

   Din pacate TOATE deservesc poporul. Nu-i rau ca sint mai multe ca asa mai aflam si noi oamenii de rind despre furturile care se fac …atunci cind se cearta unii cu altii. Vina noastra ca ii alegem.

 3. anonim Răspunde

  Pentru alte partide 10% e un dezastru pentru ei ii “succesuri” va dati seama ce partid de soi e si PMP-ul asta, mai ales cu o asemenea presedinta.Si-au dat seama ca-s partid de buzunar si se unesc sa fie partid de 2 buzunare :).Le este frica sa intre in europarlamentare singure.

 4. Griga Răspunde

  Dragilor amindoua sunt partidele lui base si serviciile care il sustin, cu mru in frunte,

  Problema e ca nu prea mai reusesc sa ne pacaleasca

 5. radu Răspunde

  Polițistul Adrian Bota, condamnat la închisoare. Laura Bota rămâne fără cabinetul medical
  26 iunie 2013 | 17 comentarii

  1
  adrian si laura bota 300×216 Polițistul Adrian Bota, condamnat la închisoare. Laura Bota rămâne fără cabinetul medical
  Adrian si Laura Bota
  Curtea de Apel Oradea l-a condamnat astăzi pe poliţistul Adrian Bota la trei ani de închisoare, dispunând totodată confiscarea cabinetului medical al soţiei sale, Laura Bota.

  „Condamnă pe inculpat la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu aplicarea art.86/1 Cod penal. Dispune confiscarea cabinetului medical şi instituie măsura sechestrului asigurator. Cu cheltuieli judiciare”, se arată în hotărârea 94/2013 din 26.06.2013.

  Articolul respectiv precizează condiţiile de aplicare a suspendării executării pedepsei sub supraveghere. Instanţa poate dispune suspendarea executării pedepsei aplicate persoanei fizice sub supraveghere, dacă sunt întrunite următoarele condiţii:
  a) pedeapsa aplicată este închisoarea de cel mult 4 ani;
  b) infractorul nu a mai fost condamnat anterior la pedeapsa închisorii mai mare de un an, afară de cazurile când condamnarea intră în vreunul dintre cazurile prevăzute în art. 38;
  c) se apreciază, ţinând seama de persoana condamnatului, de comportamentul său după comiterea faptei, că pronunţarea condamnării constituie un avertisment pentru acesta şi, chiar fără executarea pedepsei, condamnatul nu va mai săvârşi infracţiuni.

  Amintim că procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) – Serviciul Teritorial Oradea au dispus trimiterea în judecată a comisarului Adrian Nicolae Bota, ofiţer în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare – Serviciul de Investigare a Fraudelor, pe 22 februarie 2012, s-a arătat într-un comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

  În cursul anului 2007, Adrian Nicolae Bota, în calitate de ofiţer de poliţie judiciară la I.P.J. Satu Mare– Serviciul de Investigare a Fraudelor, i-ar fi solicitat fostului președinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, Ștefan Szabo, să facă demersurile necesare pentru vânzarea a două cabinete medicale stomatologice. De fapt ofiţerul urmărea ca, prin acte subsecvente, soţia sa să devină proprietarul celor două cabinete de pe str. Alexandru Ioan Cuza.

  În schimbul favorului polițistul urma să propună soluţii de netrimitere în judecată în două dosare penale în care era cercetat fostul președinte, dosare aflate în instrumentarea ofiţerului de poliţie.

  La instrumentarea acestui dosar procurorii anticorupţie au colaborat cu ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie a Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.